Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

L’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics del Bages fan una crida a les entitats perquè s’afegeixin al Servei Comunitari

El Servei Comunitari és una proposta educativa  adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO  que consisteix en combinar processos d’aprenentatge i de servei pràctic a la comunitat.

Llegir més
imagen

S’incrementa fins a més de 150.000 euros la inversió de l’Ajuntament de Manresa en la millora de les instal·lacions de les escoles de la ciutat

L’Ajuntament ha invertit aquest curs més de 150.000 euros a reformes a centres escolars. Comptabilitzant les darreres inscripcions als centres educatius de la ciutat, Manresa té aquest curs que acaba de començar un total de 11.141 alumnes matriculats: 7.512 a infantil i primària, i 3.629 a secundària, xifra que suposa un augment de l’1,8% respecte a l’any passat.

Llegir més

Presentació dels projectes d'actuacions de millora en centres d'ensenyament de Manresa

Dia: 24/09/2019
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1 baixos)
Intervenen:

-Antoni Massegú, regidor d'Ensenyament i Universitats

Llegir més
imagen

Manresa reflexionarà sobre la educació en valors al segle XXI

Dimarts vinent, al centre Cultural el Casino, se celebrarà la  taula rodona “L'ofici d'educar en valors al segle XXI. Experiències pràctiques per créixer com a persones i societats conscients”, durant la qual es presentarà un llibre sobre educació en valors al Brasil i Catalunya, amb aportacions de l’experiència educativa a Manresa.  La taula rodona parteix de conceptes d’educació emocional  a càrrec de Maria Navarrete i comptarà amb una participació plural a càrrec de Josep Blanes (món universitari de Brasil), Marcia Cechini (coordinadora del projecte Lotus), Xavier Melloni (comissió de Valors-Manresa2022), Fedac  Manresa i Casa Flors Sirera.

Llegir més
imagen

S’obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa

Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual podran sol·licitar plaça a l’Oficina municipal d’escolarització (OME) a partir d’avui i fins al dimarts 10 de setembre.

Llegir més
imagen

L’alcalde participa en l’acte de celebració dels 25 anys de l’Aula d’extensió universitària de la Gent Gran de Manresa

L’acte es va celebrar ahir a la sala d’actes de la Universitat Politècnica de Catalunya

Llegir més
imagen

Una trentena d'alumnes finalitzen el PTT Manresa amb perspectives d'inserció laboral o formativa

Aquest dijous s’ha celebrat a l’Ateneu les Bases l’acte de cloenda que ha inclòs una desfilada de perruqueria i estètica, la projecció d’un audiovisual i l’entrega de records als alumnes i lliurament de reconeixements a les empreses que els han acollit en pràctiques.

 

Llegir més
imagen

L’acte de cloenda del Laboràlia lliura diplomes als 65 estudiants que enguany han completat la formació

L’acte, presidit per l'alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, i amb la presència de les regidores en funcions d’Ocupació i Ensenyament, Cristina Cruz i Mercè Rosich, s’ha dut a terme aquest matí al Saló de Sessions del Consistori Municipal.

Llegir més
imagen

65 alumnes de 4rt d’ESO de Manresa completen la seva formació al programa Laboràlia aquest curs 2018-2019

Demà, dimarts 4 de juny, se celebra l’acte de cloenda del projecte Laboràlia, adreçat a alumnes de 4rt d'ESO amb dificultats. L'objectiu és familiaritzant-los amb diferents oficis i que obtinguin el Graduat en Educació Secundària.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament premia les millors idees i plans de viabilitat dels joves de Manresa

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de lliurament dels premis del XV Concurs Idees Joves, que fomenta l’esperit emprenedor entre els estudiants de Manresa. En aquesta edició han participat 600 alumnes i 8 centres educatius

Llegir més