Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

NOTA RECTIFICADA: La Banda Simfònica del Conservatori de Música de Manresa actuarà al Teatre Conservatori aquest diumenge

El concert, dirigit per  Àlex Pons, començarà a les 6 de la tarda i estarà dividit en dues parts on s’interpretarà “La espada de fuego”, “Ivanhoe” i “Tom Sawyer”, en la primera part i “Díptic del Tirant” i “Cape Horn”, a la segona.

Llegir més

Lliurament de premis del 15è Concurs Idees Joves

Dia: 30/05/2019
Hora: 10.15 h.
Lloc: Auditori Plana de l'Om (Plana de l'Om, 5)
Intervenen:

Cristina Cruz Mas, regidora d'Ocupació i Emprenedoria en funcions de l'Ajuntament de Manresa

Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament en funcions de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

El clarinetista Francesc Navarro interpretarà peces de Stravinsky avui a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Les cooperatives escolars de Manresa vendran els seus productes al mercat de la Font dels Capellans, aquest dimarts

Alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles Espill, la Salle, Joviat, Bages i Sant Ignasi vendran els productes que han fabricat al llarg del curs dins el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.

 

Llegir més
imagen

Pep Pérez i Marc Pusó interpretaran la suit per a 2 pianos de Rakhmàninov demà a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

L’equip masculí de l’escola La Renaixença es classifica per a la final estatal del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court 6vs6 2019

L’equip femení de l’escola Sèquia va acabar en 5a posició. La final masculina es disputarà el dia 2 de juny a Igualada amb la participació dels millors equips de les 25 poblacions de l’estat que disposen d’aquesta instal·lació.

Llegir més
imagen

El Kursaal acollirà diumenge l’Orquestra Simfònica del Conservatori que omplirà de jove talent la Sala Gran

Adrià Bravo, pianista i exalumne del centre, interpretarà el concert núm. 1 de Copin sota la direcció de Jordi Coll. Completarà el programa l’actuació dels joves solistes i actuals  alumnes del Conservatori, Biel Pelfort (trompeta), Clara Soler i Jan Badia (clarinets) que tocaran peces de Neruda i Krommer.

Llegir més
imagen

El Trio Guillén del Conservatori guanya el 2n premi de la categoria jove del Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès"

El grup format pels alumnes, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), van interpretar peces de Nino Rota i Ludwig Van Beethoven.

Llegir més
imagen

El Consell d’Infants clou el curs amb propostes per a una Manresa respectuosa amb el medi ambient i els animals

Més de 500 alumnes de primària de 10 escoles de  Manresa han participat avui en la cloenda del Consell d’Infants fent activitats sobre la temàtica treballada al llarg del curs. “El respecte”.


Llegir més
imagen

El Consell d’Infants de Manresa celebra dilluns que ve el plenari final del curs 2018-2019

El plenari se celebrarà de 9.30 a 12 h,  al pati del Casino, durant el qual uns 500 alumnes participaran en una gimcana per demostrar el grau d’assoliment dels conceptes treballats aquest curs i que han tingut com a temàtica “El respecte”.


Llegir més