Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

El Campus Universitari de Manresa celebrarà les jornades de portes obertes en format virtual el pròxim 15 de maig

Aprofitant que es duen a terme les jornades, el Campus Universitari ha llançat un vídeo amb l’objectiu de promoure Manresa com a ciutat universitària, apropar el campus a la ciutadania, potenciar la transferència de coneixement i R+D+I, així com donar a conèixer el treball en xarxa que es realitza des dels centres.

Llegir més
imagen

Manresa participa en una jornada sobre el paper dels municipis en la lluita contra la segregació escolar

La jornada s’ha celebrat avui a Barcelona i ha estat organitzada per l’Associació Catalana de Municipis. L’Ajuntament de Manresa -representat pel regidor d’Ensenyament i Universitats, Josep Gili Prat, i la cap de secció d’Ensenyament, Marta Romeo Alcocer- ha estat un dels consistoris seleccionats per explicar les polítiques públiques que es duen a terme contra la segregació escolar.    

Llegir més
imagen

L’Ajuntament impulsa una biografia il·lustrada de Joseph Beuys amb la voluntat de difondre la figura de l’artista, estretament lligat a Ignasi de Loiola

Es tracta de ‘L'home del barret de feltre’, de Susanna Ayala i Pep Molist. El llibre es repartirà a prop d’un miler d’alumnes de 5è de Primària.

Llegir més
imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix aquest diumenge el concert dels guanyadors del concurs Joves Talents

Es farà a la sala petita del Kursaal, aquest diumenge 18 d’abril, a les 12 del migdia. A més a més, el Conservatori impulsa una exposició al Casino del professor de tuba i música de cambra Joan B. Domènech, que és també artista plàstic.

Llegir més
imagen

El cost del Pla de reconstrucció de l'Ajuntament de Manresa per fer front a la Covid-19 supera els 5 milions d'euros

El desè informe de seguiment del Pla local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa constata que, fins a mitjans d’abril, s’han destinat 5.227.955,35 euros a l’aplicació de les mesures previstes en el Pla després d'haver registrat un increment de 383.615,79 euros (7,92%) en relació al mes anterior per les noves aportacions de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. L'Ajuntament segueix sent l'administració pública que més cost està assumint del Pla amb un 52% del total.

Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages acollirà la novena edició de l’Oficina artística del 14 al 21 d’abril

La iniciativa s’emmarca dins dels actes de la 29a Fira de l’Estudiant. Una de les activitats destacades serà la xerrada ‘Inspira’t, Inspira’ns. Un camí de vida’ a càrrec de Natxo Tarrés i amb la col·laboració de Rita Farré.

Llegir més
imagen

S’obre un nou període d’inscripció per als cursos de català per a adults

Els cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat són de caràcter no presencial. L’alumnat del darrer any es pot matricular avui dia 9 i dilluns 12 d’abril. L’alumnat nou es matricularà del 13 al 16 d’abril.   

Llegir més
imagen

Comença el procés de preinscripció a les llars d’infants per al curs 2021-2022

Les famílies d’infants entre quatre mesos i dos anys podran fer la sol·licitud de manera telemàtica, del 6 al 18 de maig, o bé presencial, del 10 al 13 de maig. Les jornades de portes obertes es duran a terme al llarg del mes d’abril amb cita prèvia.

 

Llegir més
imagen

Manresa Jove organitza una activitat en el marc del Punt al Pati sobre l’ús de les noves tecnologies

Tindrà lloc del 6 al 16 d’abril als centres de secundària i universitats de la ciutat amb l’objectiu de conscienciar i debatre els aspectes positius i negatius tant de les eines que faciliten l’accés a Internet com a les xarxes socials.

Llegir més