Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

L'alcalde presideix el minut de silenci de l'Ajuntament de Manresa pel professor mort dilluns a un institut de Barcelona

Regidors i treballadors municipals l’han acompanyat en aquest acte per mostrar la solidaritat del consistori manresà als familiars de la víctima i dels ferits, així com a tota la comunitat educativa.

Llegir més
imagen

El dijous s'obre el termini per demanar cita prèvia per a la preinscripció a les llars d'infants públiques de Manresa

Les famílies amb nens i nenes nascuts entre l’1 de gener de 2013 i el 15 de maig de 2015 tindran fins el dia 30 d’abril, per poder fer la seva petició. Un cop tinguin dia i hora assignats, es podran preinscriure a l'Oficina Municipal d'Escolarització de l’Edifici Infants entre els dies 4 i 15 de maig.

Llegir més
imagen

El Campus Manresa rep més de 600 visitants durant la Jornada de Portes Obertes

Èxit rotund durant la jornada de portes obertes dels centres universitaris i equipaments del campus de la ciutat. Aquest dissabte, més de mig miler de persones s’han interessat pels estudis que s’ofereixen a la capital del Bages i pels diferents equipaments universitaris.

Llegir més
imagen

El Campus Universitari de Manresa celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Tots els visitants podran accedir a les diferents instal·lacions que conformen el mapa universitari de la capital del Bages

Llegir més
imagen

Tres escoles de Manresa culminen el projecte “Cultura emprenedora a l’escola” venent els seus productes al Mercat de la Font

Alumnat de 5è de primària de les escoles Espill, La Salle i Joviat instal•len cinc parades per a la venda de productes dissenyats i elaborats per ells mateixos. Ha estat una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona per difondre els valors de l’emprenedoria.

Llegir més
imagen

Arrenca la 23a Fira de l’Estudiant, un certamen adreçat a més de 3.000 alumnes de secundària de la Catalunya Central

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, i altres autoritats han fet aquest matí la visita institucional a la Fira que se celebra fins dijous al Museu de la Tècnica.

Llegir més
imagen

La Fira de l'Estudiant ja té tot a punt per oferir orientació acadèmica a més de 3.000 estudiants de secundària

El certamen es farà del 13 al 16 d’abril al Museu de la Tècnica de Manresa i tornarà a ser un espai útil perquè l’alumnat conegui els camins possibles en el seu futur laboral i els centres d’ensenyament que ofereix el territori per continuar la seva formació. La Fira tindrà el seu colofó amb la jornada de portes obertes al Campus Universitari que se celebrarà el dissabte 18 d’abril.

Llegir més
imagen

El cicle de xerrades per a pares i mares reflexiona demà sobre el consum de substàncies entre els adolescents

L’acte es farà a les 8 del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de la psicòloga Antònia Raich.

Llegir més
imagen

L'orquestra infantil de corda de l'escola Pare Algué es llueix amb el seu primer concert

Els Pizzicants van fer la seva primera actuació en el marc d’una iniciativa que s’ha dut a terme des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’apropar els alumnes de les escoles al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Alumnes del Puigberenguer i l'escola bressol La Llum fan una plantada d'arbres al Pla dels Ametllers

S’hi ha plantat 25 ametllers amb l’objectiu de recuperar la zona arbrada d’aquest espai i, alhora, tornar a enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.

Llegir més