Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

El Conservatori de Manresa celebra demà i dissabte dos atractius concerts del cicle de professors i exalumnes

Demà tindrà lloc el concert de piano, violí i violoncel titulat “De la Rússia imperial a la Rússia soviètica” i dissabte la banda de percussió corporal BigHand amb l'espectacle "Udémbaye"

Llegir més
imagen

Per tercer any consecutiu, a l'entorn de 2.000 alumnes de Manresa rebran ajudes per a material escolar

D’altra banda, del 4 al 15 de maig s’obre el període de preinscripció per a les llars d’infants públiques, que ofereixen un total de 621 places per al curs 2015-2016.

Llegir més
imagen

L'alcalde acompanya el conseller de Salut en la presentació institucional del Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic

Valentí Junyent ha assegurat que, amb aquest nou centre de la Fundació Universitària del Bages (FUB), Manresa es pot sentir “capital de la formació sanitària”.

Llegir més
imagen

L'alcalde presideix el minut de silenci de l'Ajuntament de Manresa pel professor mort dilluns a un institut de Barcelona

Regidors i treballadors municipals l’han acompanyat en aquest acte per mostrar la solidaritat del consistori manresà als familiars de la víctima i dels ferits, així com a tota la comunitat educativa.

Llegir més
imagen

El dijous s'obre el termini per demanar cita prèvia per a la preinscripció a les llars d'infants públiques de Manresa

Les famílies amb nens i nenes nascuts entre l’1 de gener de 2013 i el 15 de maig de 2015 tindran fins el dia 30 d’abril, per poder fer la seva petició. Un cop tinguin dia i hora assignats, es podran preinscriure a l'Oficina Municipal d'Escolarització de l’Edifici Infants entre els dies 4 i 15 de maig.

Llegir més
imagen

El Campus Manresa rep més de 600 visitants durant la Jornada de Portes Obertes

Èxit rotund durant la jornada de portes obertes dels centres universitaris i equipaments del campus de la ciutat. Aquest dissabte, més de mig miler de persones s’han interessat pels estudis que s’ofereixen a la capital del Bages i pels diferents equipaments universitaris.

Llegir més
imagen

El Campus Universitari de Manresa celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Tots els visitants podran accedir a les diferents instal·lacions que conformen el mapa universitari de la capital del Bages

Llegir més
imagen

Tres escoles de Manresa culminen el projecte “Cultura emprenedora a l’escola” venent els seus productes al Mercat de la Font

Alumnat de 5è de primària de les escoles Espill, La Salle i Joviat instal•len cinc parades per a la venda de productes dissenyats i elaborats per ells mateixos. Ha estat una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona per difondre els valors de l’emprenedoria.

Llegir més
imagen

Arrenca la 23a Fira de l’Estudiant, un certamen adreçat a més de 3.000 alumnes de secundària de la Catalunya Central

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, i altres autoritats han fet aquest matí la visita institucional a la Fira que se celebra fins dijous al Museu de la Tècnica.

Llegir més