Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

Ampans i les llars d'infants municipals realitzen activitats conjuntes

L'alumnat de l’escola Jeroni de Moragas expliquen contes als infants de les escoles bressol Petit príncep, La Lluna i l’Estel.

Llegir més

Les escoles l'Espill i la Salle munten dues parades al mercat de la Font per fomentar l'emprenedoria

Aquest dimarts els alumnes de 5è. de primària d’ambdues escoles comercialitzaran els productes que han fabricat ells mateixos al llarg del curs en el marc del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” impulsat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat per l’Ajuntament de Manresa que compta amb el suport tècnic de Valnalón (Ciudad industrial del Valle del Nalón, SAO, Astúries).

Llegir més
imagen

70 alumnes de 4rt d'ESO de Manresa completen la seva formació al programa Laboràlia aquest curs 2013-2014

Avui s’ha celebrat la cloenda d’una nova edició del projecte impulsat per l’Ajuntament de Manresa adreçat a alumnes de 4rt d'ESO amb dificultats. L'objectiu és familiaritzant-los amb diferents oficis i que acabin l'educació secundària amb èxit. 

Llegir més

Demà gran concert a quatre bandes a la Plaça Major i jornada de portes obertes al Conservatori

El concert, que començarà les 12 del migdia, comptarà amb les interpretacions de les Bandes simfòniques i infantils de l’Escola de Música de Vinarós i del Conservatori Municipal de Musica de Manresa. Aprofitant aquest acte el Conservatori obrirà les portes a partir de les 5 de la tarda per donar a conèixer l’escola de música, els instruments i les dinàmiques de treball.

Llegir més

El CNL Montserrat celebra els 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

Dijous 29 de maig, a les 18 h, el pati del Kursaal de Manresa serà el marc de la festa de celebració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat.

Llegir més
imagen

440 alumnes de primària de Manresa tanquen la desena edició del programa 'Pamboli' amb una gimcana d'alimentació

El programa "Pamboli" està impulsat per l’Ajuntament de Manresa i s’ha desenvolupat durant aquest curs a les escoles públiques i concertades amb l’objectiu ensenyar hàbits d’alimentació saludable als alumnes.

Llegir més
imagen

El concurs Idees Joves guardona a alumnes de la Joviat i dels instituts Lacetània i Guillem Catà

Una plataforma web d’activitats al Bages, un kit de tasts de vins, un carro elèctric d’hipermercat, un servei de lloguer de gallines, de cangur de mascotes, de reparació d’ordinadors, de millora d’il·luminació a les llars i un taller de cotxes, han estat els projectes premiats en l’edició d’enguany celebrada avui a l’Auditori de la Plana de l’Om.

Llegir més
imagen

Manresa celebra la jornada final del concurs Idees Joves

L’acte, que tindrà lloc el proper 22 de maig a l’Auditori de la Plana de l’Om, donarà a conèixer els finalistes i premiarà als guanyadors dels projectes realitzats que millor hagin desenvolupat un pla d’empresa i la seva viabilitat. En aquesta edició hi han participat 510 alumnes i s'han presentat 105 projectes a concurs.


Llegir més
imagen

L'Escola d'Art de Manresa obre les inscripcions dels tallers d'estiu per a nens i nenes

Aquestes activitats es desenvoluparan del 25 de juny al 4 de juliol i estan adreçades a nens i nenes de 7 a 12 anys d’edat

Llegir més
imagen

Alumnes de Manresa van visitar els camps d'extermini de Mathausen i Gusen

Per segon any, alumnes dels instituts Lluis de Peguera i Pius Font i Quer, amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Manresa, han realitzat aquest viatge per conèixer les conseqüències de l’holocaust.

Llegir més