Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

Més de 100 experts d'una trentena de països es reuneixen al Saló de Sessions per cloure el Seminari Internacional de Pedagogia i Espiritualitat Ignasiana

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha presidit l’acte, acompanyat de la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau.

Llegir més
imagen

Els espectacles de màgia són els preferits dels nens i nenes de Manresa

Un treball de recerca del Consell d’Infants de Manresa amb enquestes realitzades a més de 600 alumnes de 5è i 6è de primària i gairebé a 400 famílies constata quines són les preferències de les arts escèniques a la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa fa tallers als instituts per reflexionar sobre el racisme i la xenofòbia

Al llarg dels tres cursos que s’ha portat a terme, s’ha arribat a més de 800 alumnes de 7 centres de secundària de la ciutat.

Llegir més

El Conservatori de Música acull dijous la presentació i concert del nou treball de la Big Bom Band

El nou CD de la banda jazzística de Sallent es titula “2014, Made in Cat” i s’ha enregistrat al mateix Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde ha dit que "l'educació és clau per encarar el futur amb optimisme" en l'acte de presentació dels projectes educatius de les escoles pel curs 2014-2015

Durant l’acte, els millors estudiants de 6è de primària, de batxillerat i dels cicles formatius dels centres escolars de la ciutat han estat guardonats i s'ha donat per inaugurat el curs escolar.

Llegir més

El Conservatori Municipal de Música ofereix aquest dimecres un concert de la prestigiosa pianista Clara Yang

La pianista xinesa-americana ha actuat als principals escenaris dels Estat Units i ha format part de l’European Union Youth Orchestra, sota la batuta del gran director rus Vladimir Ashkenazy

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al primer acte públic de graduació de l'Escola Politècnica

A l’acte hi ha assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Els estudiants de les promocions 2012-2013 i 2013-2014, han rebut la insígnia de graduats davant dels familiars, alumnes i representants del món universitari. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa acull una trobada d'exalumnes de l'Institut Lluís de Peguera

Una seixantena de persones de la promoció de 1960-1967 de l’institut manresà van ser rebuts dissabte passat al Saló de Sessions.

Llegir més
imagen

Manresa inaugura el curs universitari 2014 – 2015 amb una xerrada sobre rendiment i educació en valors

L’acte ha estat organitzat pel campus Manresa i la Manresa Solidària, i la conferència ha anat a càrrec de Jordi Nadal, filòleg i fundador de Plataforma Editorial. 

Llegir més
imagen

L'alcalde diu que la FUB és una icona de Manresa, 'una ciutat amb vocació universitària'

Ho ha dit a l’acte solemne de graduació dels alumnes titulats durant el curs 2013-2014, que aquest any s’ha celebrat en 3 parts degut a la xifra rècord d’alumnes graduats, 357.   

Llegir més