Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

L'alcalde de Manresa participa en l'acte d'obertura de la 3a Jornada Tècnica Minera celebrada a l'EPSEM

La jornada d’enguany que porta per títol “Els recursos energètics i miners” s’ha celebrat aquest matí i està organitzada per la Càtedra Iberpotash, el Col·legi Oficial de Mines del Nord-Est i l’EPSEM.

Llegir més
imagen

Gran concert a quatre bandes aquest dissabte a la Plaça Major de Manresa

El concert, que començarà les 12 del migdia, comptarà amb les interpretacions de les Bandes simfòniques i infantils de l’Escola de Música de Vinaròs i del Conservatori Municipal de Musica de Manresa. Aprofitant aquest acte el Conservatori celebrarà una jornada de portes obertes a partir de les 5 de la tarda per conèixer l’escola de música, els instruments i les dinàmiques de treball.

Llegir més
imagen

La desena edició del programa 'Pamboli' per a les escoles finalitza aquesta setmana amb una gimcana d'alimentació

Aquest programa està impulsat per l’Ajuntament de Manresa i s’ha desenvolupat durant aquest curs a les escoles públiques i concertades amb l’objectiu ensenyar hàbits d’alimentació saludable als alumnes.

Llegir més

La FUB acull aquest dijous una xerrada sobre els riscos de les tecnologies de la informació en els adolescents

L’acte forma part del 7è Cicle de xerrades per a mares i pares. Començarà a les vuit del vespre i anirà a càrrec de Josep Toro, doctor en medicina, psicòleg clínic i psiquiatra.


Llegir més
imagen

L'últim plenari del Consell d'Infants es reuneix al Kursaal per valorar la feina feta durant el curs

Més de 600 alumnes han participat enguany en aquest òrgan de participació que durant aquest curs ha treballat els temes de la cultura i els espectacles. Les tasques s’han realitzat a partir de l’elaboració de qüestionaris i entrevistes que mostren que la majoria dels menuts han vist algun espectacle al llarg de la seva vida i que els que més els hi agrada és la màgia i el circ.

Llegir més
imagen

Infants de les escoles de Manresa demanen el retorn de les nenes segrestades a Nigèria

En un acte reivindicatiu fet avui durant la celebració de l’últim plenari del Consell d’Infants al pati del teatre Kursaal, els quasi 600 alumnes de les escoles que han pres part en aquest òrgan de participació han mostrat un cartell amb el lema “torneu-nos les nostres companyes”.

Llegir més

Alumnes de Manresa inicien el viatge per visitar els camps de concentració de Mauthausen i Gusen

Per segon any, alumnes dels instituts Lluis de Peguera i Pius Font i Quer, amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Manresa i Amical de Mauthausen, realitzen aquest viatge per conèixer les conseqüències de l’holocaust.

Llegir més

Continua el 7è Cicle de Xerrades per a Mares i Pares amb 'El diàleg entre el cap i el cor'

El col·loqui es farà aquest dimecres a les 8 del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, a càrrec del terapeuta i psicomotricista, Carles Parellada

Llegir més
imagen

El Campus Universitari de Manresa obre les portes aquest dissabte als futurs estudiants

La jornada de portes obertes es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia per les diferents instal·lacions del conjunt universitari de la capital del Bages


Llegir més