Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

Una trentena d'alumnes finalitzen el PTT Manresa amb perspectives d'inserció laboral o formativa

Aquest dijous s’ha celebrat a l’Ateneu les Bases l’acte de cloenda que ha inclòs una desfilada de perruqueria i estètica, la projecció d’un audiovisual i l’entrega de records als alumnes i lliurament de reconeixements a les empreses que els han acollit en pràctiques.

 

Llegir més
imagen

L’acte de cloenda del Laboràlia lliura diplomes als 65 estudiants que enguany han completat la formació

L’acte, presidit per l'alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, i amb la presència de les regidores en funcions d’Ocupació i Ensenyament, Cristina Cruz i Mercè Rosich, s’ha dut a terme aquest matí al Saló de Sessions del Consistori Municipal.

Llegir més
imagen

65 alumnes de 4rt d’ESO de Manresa completen la seva formació al programa Laboràlia aquest curs 2018-2019

Demà, dimarts 4 de juny, se celebra l’acte de cloenda del projecte Laboràlia, adreçat a alumnes de 4rt d'ESO amb dificultats. L'objectiu és familiaritzant-los amb diferents oficis i que obtinguin el Graduat en Educació Secundària.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament premia les millors idees i plans de viabilitat dels joves de Manresa

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de lliurament dels premis del XV Concurs Idees Joves, que fomenta l’esperit emprenedor entre els estudiants de Manresa. En aquesta edició han participat 600 alumnes i 8 centres educatius

Llegir més
imagen

NOTA RECTIFICADA: La Banda Simfònica del Conservatori de Música de Manresa actuarà al Teatre Conservatori aquest diumenge

El concert, dirigit per  Àlex Pons, començarà a les 6 de la tarda i estarà dividit en dues parts on s’interpretarà “La espada de fuego”, “Ivanhoe” i “Tom Sawyer”, en la primera part i “Díptic del Tirant” i “Cape Horn”, a la segona.

Llegir més

Lliurament de premis del 15è Concurs Idees Joves

Dia: 30/05/2019
Hora: 10.15 h.
Lloc: Auditori Plana de l'Om (Plana de l'Om, 5)
Intervenen:

Cristina Cruz Mas, regidora d'Ocupació i Emprenedoria en funcions de l'Ajuntament de Manresa

Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament en funcions de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

El clarinetista Francesc Navarro interpretarà peces de Stravinsky avui a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Les cooperatives escolars de Manresa vendran els seus productes al mercat de la Font dels Capellans, aquest dimarts

Alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles Espill, la Salle, Joviat, Bages i Sant Ignasi vendran els productes que han fabricat al llarg del curs dins el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.

 

Llegir més
imagen

Pep Pérez i Marc Pusó interpretaran la suit per a 2 pianos de Rakhmàninov demà a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

L’equip masculí de l’escola La Renaixença es classifica per a la final estatal del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court 6vs6 2019

L’equip femení de l’escola Sèquia va acabar en 5a posició. La final masculina es disputarà el dia 2 de juny a Igualada amb la participació dels millors equips de les 25 poblacions de l’estat que disposen d’aquesta instal·lació.

Llegir més