Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

El Kursaal acollirà diumenge l’Orquestra Simfònica del Conservatori que omplirà de jove talent la Sala Gran

Adrià Bravo, pianista i exalumne del centre, interpretarà el concert núm. 1 de Copin sota la direcció de Jordi Coll. Completarà el programa l’actuació dels joves solistes i actuals  alumnes del Conservatori, Biel Pelfort (trompeta), Clara Soler i Jan Badia (clarinets) que tocaran peces de Neruda i Krommer.

Llegir més
imagen

El Trio Guillén del Conservatori guanya el 2n premi de la categoria jove del Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès"

El grup format pels alumnes, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), van interpretar peces de Nino Rota i Ludwig Van Beethoven.

Llegir més
imagen

El Consell d’Infants clou el curs amb propostes per a una Manresa respectuosa amb el medi ambient i els animals

Més de 500 alumnes de primària de 10 escoles de  Manresa han participat avui en la cloenda del Consell d’Infants fent activitats sobre la temàtica treballada al llarg del curs. “El respecte”.


Llegir més
imagen

El Consell d’Infants de Manresa celebra dilluns que ve el plenari final del curs 2018-2019

El plenari se celebrarà de 9.30 a 12 h,  al pati del Casino, durant el qual uns 500 alumnes participaran en una gimcana per demostrar el grau d’assoliment dels conceptes treballats aquest curs i que han tingut com a temàtica “El respecte”.


Llegir més
imagen

Un alumne del Conservatori Municipal de Música de Manresa guanya el VII Concurs de piano de Barcelona

Arnau Balcells Berenguer està cursant 6è de grau professional en l'especialitat de piano amb  la professora  Katia Michel.

Llegir més
imagen

Alumnes de secundària participen en una activitat per conscienciar sobre els conflictes al món i les mines antipersona

“Mines contra mines” és el títol de l’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Pax i el Rotary Club de Manresa-Bages, per tal de conscienciar estudiants de secundària sobre el concepte de la pau, la necessitat de construir societats pacífiques, i sobre la necessitat d’eliminar les mines antipersona. L’activitat es va fer la setmana passada a l’escola La Salle i es podrà repetir a d’altres centres.

Llegir més
imagen

Brahms i Shumman seran els protagonistes del proper concert a 'Una hora de música al Conservatori'

El recital que porta per títol Meine Liebe Clara..., tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Nova edició del Voluntariat per la llengua a Manresa

Vols formar part d’una parella lingüística? Apunta't al Voluntariat per la llengua: és fàcil, divertit i enriquidor!

Llegir més
imagen

Manresa estrena a la plaça Fius i Palà el projecte “Biblionius”, per fomentar l’intercanvi de llibres i la lectura

Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres. En total se n’instal·laran 13 a diferents punts de la ciutat.

Llegir més
imagen

Manresa estrenarà per Sant Jordi el projecte “Biblionius”, per fomentar l’intercanvi de llibres i la lectura

Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres. En total se n’instal·laran 13 a diferents punts de la ciutat

Llegir més