Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

El Conservatori de Manresa organitza un curs per donar a conèixer una nova visió de la música coral amb el prestigiós director Basilio Astúlez

El curs “Créixer Cantant” té la finalitat d’aportar nous coneixements relacionats amb la veu i l’expressió corporal. Es realitzarà el dissabte 27 d’abril, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, i anirà a càrrec del prestigiós director basc Basilio Astúlez. L’activitat està adreçada a directors de cors, professors d’escoles de música, conservatoris i centres educatius, i cantants.  Les inscripcions ja estan obertes.

Llegir més
imagen

Es posa en marxa una nova edició del concurs "Idees i Talent Jove" amb la finalitat de contemplar l’emprenedoria com una opció d’autoocupació professional

Està format pels premis “Idees Joves” i “Talent + Empresa”, que van néixer amb la voluntat d’incrementar la capacitat dels joves de batxillerat i cicles formatius del Bages per desenvolupar un projecte empresarial.  

Llegir més
imagen

Més de 400 alumnes de 1r d’ESO han rebut la formació en transport públic urbà "Viatjo amb tu"

Es tracta d’unes sessions informatives d’una hora impartides per tècnics municipals i que s’han dut a terme en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. És una formació que s’ofereix als centres de secundària i que ja s’ha realitzat a les 8 escoles que ho han demanat.

Llegir més
imagen

El CNL busca voluntaris per posar en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua

El VxL és un programa que posa en contacte persones que parlen habitualment català (voluntaris) i persones que l’estan aprenent amb l’objectiu que es trobin com a parelles lingüístiques una hora a la setmana per conversar en català. L’acte d’inici d’aquesta nova edició serà el dilluns, 18 de febrer, a les 17.30 h al Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix una sessió formativa adreçada als autònoms, ex-autònoms i microempreses per exposar en què consisteix el programa "Consolida’t"

Es realitzarà el proper divendres 8 de febrer, a les 7 de la tarda al Palau Firal de Manresa. El projecte “Consolida’t” tracta de donar suport, assessorament i formació gratuïta amb l’objectiu de fer millorar qualsevol tipus de negoci. Està subvencionat pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Llegir més
imagen

Més de 400 alumnes de secundària protagonitzen a Sant Domènec l’acció artística "Un gest per la Pau"

Joves de cinc centres educatius de la ciutat han participat en aquest acte que s’emmarca dins el dia internacional escolar de la No Violència, que se celebra arreu del món el 30 de gener, aniversari de la mort de Gandhi.  L’acte forma part forma part de les activitats que s’organitzen per commemorar els 80 anys dels bombardeigs franquistes i el final de la Guerra Civil a Manresa.

Llegir més
imagen

El Trio Guillamí interpretarà obres de Cassadó i Shubert, dijous a 'Una hora de música al Conservatori'

El recital, que tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori, forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més

Acció artística "Un gest per la Pau" en commemoració del Dia Internacional de la No Violència

Dia: 30/01/2019
Hora: 12.15 h.
Lloc: Plaça Sant Domènec
Intervenen:

Àngels Santolària, regidora d'Acció Social i Cooperació 

Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament

Alumnat dels instituts Guillem Catà, Lacetània, Lluis de Peguera, Pius Font i Quer i La Salle

Llegir més
imagen

L’alumnat de 4art d’ESO de Manresa reivindica amb l’acció artística "Un gest per la Pau" la commemoració del dia internacional de la NoViolència

Joves de cinc centres educatius de la ciutat participen en aquest acte que commemora aquest dimecres, 30 de gener, coincidint amb l’assassinat de Ghandi, el dia internacional de la No Violència. Les activitats clouran amb la instal·lació d’una creació artística col·lectiva a la plaça Sant Domènec.

 

Llegir més
imagen

Arrenca la programació del 9è cicle de concerts de professors 'Una hora de música al Conservatori'

El cicle el conformen 11 concerts de primer nivell i amb entrada lliure i gratuïta que es duran a terme de gener a maig de 2019. El proper recital, a càrrec del Trio Guillamí, tindrà lloc dijous vinent a les 8 del vespre.

Llegir més