Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

240 alumnes de secundària segueixen la petjada de Sant Ignasi amb activitats de meditació i gestió de les emocions

L’activitat forma part del projecte Lotus Blau que s’emmarca dins el projecte Manresa 2022. L’alumnat participant realitza activitats de meditació i gestió de les emocions fent un recorregut per llocs de la ciutat que van ser freqüentats pel pelegrí de Loiola fa 500 anys com la Torre Santa Caterina, Pont Vell, Pou de Llum i la Cova.

Llegir més
imagen

Roger Illa interpretarà ‘Les set últimes paraules de Crist a la Creu’ de Haydn, a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc dimecres 10 d’abril a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

El Cor Lerània interpretarà demà obres de Biebl, Duruflé, Brahms i Martin a "Una hora de música al Conservatori"

El recital titulat Espiritualitat al segle XX tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages tornarà a ser l’Oficina artística, en el marc de la Fira de l’estudiant

Aquest dijous, 4 d’abril, a les 12 h, l’artista i actor convidat és Pepo Flores, que  conjuntament amb l’artista jove Climent Ribera, faran la xerrada “Comença la funció”, adreçada a joves que volen desenvolupar estudis artístics.

Llegir més
imagen

Arriba la 27a Fira de l’Estudiant que per primera vegada s'organitza com a mostra d’itineraris formatius

La 27a Fira de l’Estudiant tindrà lloc al Palau Firal de Manresa entre el 3 i el 6 d’abril. La principal novetat és que la fira funcionarà com una mostra d’itineraris formatius dels centres educatius de les comarques centrals. En aquesta edició també es consolida la presència a la fira de tota l’oferta universitària de Manresa. El repte també és obrir la fira més enllà dels estudiants. També com a novetat, obrirà dissabte dia 6 al matí, especialment per a les famílies.

 

Llegir més
imagen

Els consellers infantils de Manresa presenten el seu ‘programa electoral’ amb més de 40 propostes als candidats a les properes eleccions municipals

Candidats i representants de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del proper 26 de maig van prendre nota, ahir, de les propostes que els van exposar els representants del consell infantil de Manresa, integrat per una trentena d’alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. Els infants i adolescents havien treballat prèviament les seves propostes, agrupades en set àmbits, i els candidats els van agrair la feina i es va comprometre a tenir en compte les aportacions.


Llegir més

RECORDATORI: Presentació de la 27a Fira de l'Estudiant de Manresa

Dia: 29/03/2019
Hora: 12 del migdia
Lloc: Palau Firal de Manresa
Intervenen:

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa

-Toni Cornudella, coordinador de la Fira de l'Estudiant

-Eloi Hernàndez, conseller d’Educació, Cultura, Joventut, Esports i Comunicació del Consell Comarcal del Bages

-Neus Prat, consellera comarcal d’Ensenyament del Consell Comarcal del Moianès

-Xavier Alcantara, coordinador de la Fundació Lacetània

-Representant del Consell Comarcal del Berguedà

Llegir més
imagen

El concert didàctic 'Música amb humor' és l’aposta d’aquest dimecres a "Una hora de música al Conservatori"

El recital tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Els consellers infantils presentaran les seves propostes als caps de llista que concorreran a les properes eleccions municipals

L’acte tindrà lloc aquest dimecres, a les 18 h, a la sala d’actes de la FUB 2, i estarà conduït per la periodista Rosa Clarena


Llegir més
imagen

L’Ajuntament ofereix una xerrada sobre l’impacte del consum de drogues en l’adolescència

Tindrà lloc aquest dijous, 14 de març a les 19 h, a l’Espai Plana de l’Om, i anirà càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg del CAS del Bages, Fundació Althaia de Manresa.

Llegir més