Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

El CEDEM ofereix demà dijous la matinal "Emprenedores del segle XXI" adreçat a dones que vulguin fer créixer el seu projecte empresarial

L’activitat es farà demà dijous, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases. Amb aquest acte clourà la segona edició del programa “Dones amb Idees”.

Llegir més
imagen

220 alumnes de secundària participen en el procés d’elaboració de projectes del Pressupost Participatiu 2019

Entre les idees proposades en destaquen les relacionades amb l’esport, la cultura, i la millora de l’entorn natural. Aquesta iniciativa respon a la voluntat de fomentar la participació del jovent de la ciutat.

Llegir més
imagen

El CEDEM programa nous cursos de formació pel mes de desembre

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a autònoms, empresaris i comerços que vulguin ampliar la seva formació per poder donar a conèixer el seu negoci a través de les xarxes socials. D’altra banda, podran aprendre a calcular i confeccionar el calendari fiscal.

Llegir més
imagen

La 8a Setmana dels Drets dels Infants clourà demà dissabte amb una festa al Pati del Casino

A partir de 2/4 de 5 de la tarda els infants podran gaudir d’una estona de lleure i oci a través dels jocs, contes i tallers que s’han organitzat. D’altra banda, a les 6 de la tarda, es farà la Lectura del Manifest i l’espectacle “Dançons per la diversitat” de Carles Cuberes amenitzarà el final de festa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa ofereix un taller de percussió de carrer als alumnes de primer d’ESO per promoure el coneixement de la cultura popular

L’activitat, que s’emmarca dins dels actes de la capitalitat cultural, es farà del dilluns 26 al divendres 30 de novembre i hi participaran un total de 370 alumnes de cinc instituts manresans. El taller anirà a càrrec de membres del grup de percussió de carrer Batrakes i es farà en sessions de dues hores en espais propis dels centres educatius.

Llegir més
imagen

Infants de cinc anys fan noves versions igualitàries de contes tradicionals en l’acte institucional del Dia Internacional dels Drets dels Infants

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa ha acollit, aquest matí, l’acte commemoratiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Alumnes de P5 de les escoles Bages, Les Bases i La Salle han participat en aquest acte per reivindicar la igualtat entre homes i dones, a través de noves versions de contes tradicionals, i per demanar a la ciutadania que respectin els seus drets.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix la matinal "Emprenedores del segle XXI" adreçat a dones que vulguin fer créixer el seu projecte empresarial

L’activitat es farà el proper dijous 29 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases. Amb aquest acte clourà la segona edició del programa “Dones amb Idees”.

Llegir més

Acte institucional del Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dia: 20/11/2018
Hora: a 2/4 d’11 del matí
Lloc: Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa (Pl. Major, 1)
Intervenen:

 

- Valentí Junyent, alcalde de Manresa

- Mercè Rosich, regidora delegada de Cohesió Social, Ensenyament i Universitats

- Marc Torrent i Mar Soberroca, membres del Consell dels Infants

Llegir més
imagen

L’Espai Plana de l’Om acollirà la xerrada "Aprenem sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries", el 29 de novembre

 És la primera conferència del programa “Xerrades per a famílies 2018-2019”, que organitza l’Ajuntament de Manresa. Anirà a càrrec de Laura Pérez, dietista-nutricionista del centre d’assessorament i educació nutricional Alternatura de Manresa.

Llegir més
imagen

Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor/a del Campi qui Jugui

Fins al dia 25 de novembre, les persones interessades en ser monitor o monitora del Campi qui Jugui 2018 podran presentar la seva sol·licitud. La selecció i coordinació de monitoratge de l’edició d’aquest any recau en la Fundació la Xarranca i se’n contractaran una seixantena. El saló de la infància i la joventut de la Catalunya central, organitzat per l’Associació Campi Qui Jugui amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, celebrarà enguany la 33a edició, del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019.

Llegir més