Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

'Els violoncels oblidats del segle XVIII' és el títol del concert d’avui a "Una hora de música al Conservatori"

El recital tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Dilluns 18 de març s’explicarà el projecte Lotus a les famílies dels infants que hi han participat a les escoles

Durant la xerrada també s’explicarà la novetat d’aquest any que són uns tallers adreçats als pares i mares per tal d’ apropar-los a les eines de regulació emocional que els seus fills ja estan aprenent a l’aula.

Llegir més
imagen

Prop de 200 alumnes de sis anys s’apropen al món de la música amb els 'Tastets instrumentals' del Conservatori de Manresa

Aquest matí ha tingut lloc la segona edició dels “Tastets instrumentals” del Conservatori de Música de Manresa. L’activitat serveix perquè alumnes de primer de primària d’escoles de Manresa (6 anys) coneguin i puguin provar diversos instruments musicals i apropar-se al món de la música.


Llegir més
imagen

'Jazz 4 laughs' és el títol del concert de demà a "Una hora de música al Conservatori"

El recital tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Sessió per avançar cap a una escola més inclusiva i per treballar contra la segregació escolar, demà a Manresa

La sala d’actes de la FUB acollirà demà dimarts, a les 6 de la tarda, la xerrada “El sistema educatiu inclusiu a Manresa, on som i cap on anem?”, que inclourà una conferència del catedràtic Xavier Bonal i la intervenció de l’inspector del departament d’Educació Albert Ramírez. En el mateix acte, tots els centres de primària i secundària de la ciutat signaran un document per treballar a favor d’una educació diversa i inclusiva i evitar la segregació escolar.


Llegir més
imagen

Els musicals de Broadway seran els protagonistes demà a "Una hora de música al Conservatori"

El recital, interpretat pel departament de vent i percussió, tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

La plaça Major ha viscut aquest matí l’arrencada de la gimcana tecnològica "Manresada"

Uns 1.000 alumnes de secundària de la Catalunya Central han participat aquest matí en aquesta activitat impulsada pel col·lectiu de professors de l’Associació LaceNet Bages amb la finalitat de fomentar l’autonomia i una bona utilització de les noves tecnologies entre els joves. L’acte ha comptat amb el suport i col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, que han fet entrega d’unes targetes T-2 del bus urbà als alumnes.

Llegir més
imagen

Arriba a Manresa l’exposició "Controles?" sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

La mostra, que es podrà veure a l’Espai Plana de l’Om del 22 de febrer al 21 de març, va adreçada a adolescents, joves, famílies i professionals.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix el curs "Fiscalitat bàsica per a autònoms" per tractar qüestions relacionades amb les taxes, impostos i contribucions

La formació tindrà una durada de vuit hores i es realitzarà en dues sessions: el dimarts 5 i dijous 7 de març, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de l’assessor fiscal Jordi Rojas, està adreçat als autònoms.

Llegir més
imagen

Aquest dimecres tindrà lloc una nova edició de la gimcana tecnològica "Manresada" amb més de 1.000 participants

Uns 1.000 alumnes de secundària de la Catalunya Central participaran aquest dimecres, 20 de febrer, en aquesta activitat impulsada pel col·lectiu de professors de l’Associació LaceNet Bages. L’acte, que  té la finalitat de fomentar l’autonomia i una bona utilització de les noves tecnologies, compta amb el suport i col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més