Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

La Banca Ètica es reuneix a Manresa per donar a conèixer el seu model, serveis i funcionament

La jornada reunirà representants de les principals entitats de banca ètica que operen a Catalunya, per respondre les preguntes dels assistents.

L’acte es celebrarà dimarts 11 de Desembre, al Centre Cultural del Casino, organitzat per l’Ajuntament de Manresa i l’Ateneu Cooperatiu.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament cerca empreses per contractar persones aturades de 30 anys o més del Bages mitjançant la nova convocatòria del Programa 30 Plus

S’ofereix ajuts a les empreses col·laboradores: subvencions econòmiques, flexibilitat en el procés de selecció dels candidats i selecció per competències, formació a mida del lloc de treball a ocupar i del candidat, acompanyament i assessorament durant la formació i contractació de la persona i per als tràmits de sol·licitud de la subvenció i justificació econòmica. El programa 30 Plus està gestionat pel Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons industrials Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons amb el suport financer de la Diputació de Barcelona.


Llegir més
imagen

Una vuitantena d’emprenedors i empresaris assisteixen a la Matinal de la Reempresa de Manresa

El Palau Firal de Manresa ha acollit aquest matí la cinquena edició d'una jornada destinada a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors i emprenedores que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

Llegir més
imagen

El CEDEM organitza un curs formatiu per saber com obrir una franquícia

Tindrà lloc els dies 20 i 25 de setembre, de 9.30h a 13.30h al Palau Firal de Manresa

Llegir més
imagen

Valoració positiva de la segona sessió informativa del programa Ocupació al Bages Industrial (OBI)

La propera sessió se celebrarà aquest divendres a les 10 del matí al Palau Firal de Manresa. Aquestes jornades informatives s’adrecen a aquelles persones que es vulguin formar en el sector del metall  i/o de l’auxiliar de l’automoció, que estiguin desocupades o bé que vulguin fer un canvi professional.

Llegir més
imagen

La Diputació de Barcelona inverteix 30 milions d’euros en el Pla de Modernització de Polígons de la demarcació

La Diputació de Barcelona ha atorgat els 15 milions d’euros de la primera convocatòria del Pla de Modernització de Polígons, dotat amb 30 milions d’euros en total. S’han seleccionat 17 projectes específics i 5 plans integrals per millorar la mobilitat, les xarxes d’energia, el subministrament i l’evacuació d’aigües i les xarxes de telecomunicacions, entre els quals s'inclou el projecte per a la millora dels polígons industrials  de Manresa, que rebran 407.000 euros.Llegir més
imagen

Els experts reclamen canvis en l'economia catalana per afavorir l'evolució del teixit empresarial en un acte de la UCE Manresa

Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, i Guillem López Casasnovas, catedràtic d'Economia a la mateixa universitat, han ofert el seu anàlisi sobre la situació econòmica atual en l’acte «L’empresa i l’economia catalanes: com i cap on van?» que s’ha fet aquest migdia a la sala d’actes de l’Institut Lluís de Peguera, dins del programa de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a Manresa.

Llegir més
imagen

Els Premis Medi Ambient 2018 guardonen el projecte Simbiosi Industrial del Polígon Bufalvent, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa

L’acte es va celebrar ahir a Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat amb la presència del president Quim Torra. La delegació manresana estava encapçalada pel regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, i el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Bufalvent, Joan Llansó.

Llegir més
imagen

La Mostra d’Economia Social i Solidària de Manresa passa amb nota el seu trasllat a la riba del Cardener

Centenars de persones van passar al llarg de la jornada de dissabte passat per la  Fàbrica dels Panyos, l’escenari escollit per concloure tota una setmana plena d’actes

Llegir més