Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

Tot a punt per la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària que es durà a terme demà a Manresa

El punt de trobada serà la plaça Sant Domènec on es faran activitats lúdiques de tot tipus i també hi haurà parades informatives sobre diferents projectes en l’àmbit del cooperativisme, la banca ètica, la moneda social i el comerç just.

Llegir més
imagen

Últims dies per participar en els Pressupostos Participatius 2017

Demà serà l'últim dia que es podran conèixer i votar els projectes presencialment. Serà al carrer de l’Arquitecte Oms, cantonada amb el Passeig Pere III, davant del Casino. Fins al dia 14, però, encara es podran votar les propostes a través del web de l'Ajuntament.

Llegir més

Presentació resultats dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2017

Dia: 15/05/2017
Hora: 12h del migdia
Lloc: Sala d'actes de la Casa Lluvià (Carrer Arquitecte Oms, 3-5)
Intervenen:

  • Valentí Junyent, alcalde de Manresa
  • Àuria Caus, portaveu del govern municipal

Llegir més
imagen

El 31 de maig, l'economista Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament; hi haurà també servei d'atenció als infants que també caldrà demanar prèviament.

Llegir més
imagen

L'economista del Bé Comú Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament.

Llegir més
imagen

La delegació de l'Ajuntament de Manresa es reuneix amb agents turístics a Roma per presentar el projecte Manresa 2022 i visita la 'catedral' dels jesuïtes

La delegació manresana encapçalada pel regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, es va reunir dijous al matí amb el responsable d'una de les principals agències de turisme religiós i espiritual, Opera Romana Pellegrinaggi, i amb els representants turístics i polítics del govern català a Itàlia. A la tarda, va visitar l’Església del Gesù -considerada la 'catedral' dels jesuïtes a la capital italiana-, que acull una exposició temporal sobre el patrimoni ignasià de Manresa.

Llegir més
imagen

S'organitza una jornada de divulgació del projecte Manresa en Simbiosi per a gestors de residus del Bages

Tindrà lloc a la Fundació Centre Tecnològic - Eurecat de Manresa el proper dimecres, 15 de març de 2017, de 10 a 12 del matí.
 

Llegir més
imagen

La Cambra i l'Ajuntament ofereixen les últimes places del curs de màrqueting digital internacional per a persones a l’atur

El programa comença el dia 6 de març i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials del sector del metall. El curs té una durada de 125 hores i és totalment gratuït.


Llegir més
imagen

Ocupació al Bages industrial, considerat un dels 10 millors programes d’innovació social de tota Catalunya

El proper 17 de març a l'auditori del CosmoCaixa de Barcelona es presentarà la 5a Jornada "10x10' Càpsules d'Innovació Social", on es reuniran els representants dels projectes seleccionats com els 10 millors projectes d'innovació social a Catalunya l'any 2016 de més de 120 projectes valorats. Un d’ells és el projecte Ocupació al Bages industrial.  

Llegir més

Dilluns es lliuren els Premis Iniciatives del Desenvolupament Empresarial, organitzat per Gest!, Ajuntament de Manresa i Obra Social La Caixa

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del CTM a dos quarts de 8 del vespre. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 4.500 euros i una línia de finançament del projecte amb condicions avantatjoses.

 

Llegir més