Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

Les empreses del metall de la comarca del Bages debaten sobre els nous reptes en la selecció de personal

El Palau Firal de Manresa ha acollit la darrera sessió de les “Matinals del sector del metall”, unes jornades de treball que tenen l’objectiu de buscar solucions al problema de l’ocupació al sectorLlegir més

L'Ajuntament de Manresa ofereix 32 llocs de treball a través de plans d'ocupació

La convocatòria s'adreça a persones en situació d'atur, especialment col·lectius vulnerables amb dificultats d'inserció laboral. S'ofereixen contractes de treball de 9 o 12 mesos, a jornada completa.

Llegir més
imagen

La xarxa el Perfil de la Ciutat, amb la participació de Manresa, és reconeguda amb un segell europeu de bones pràctiques

El segell europeu URBACT Good Practice Practive ha premiat el treball conjunt que realitzen 14 ciutats mitjanes de Catalunya en el disseny i l’aplicació d’una metodologia per mesurar la qualitat de vida i la sostenibilitat de les ciutats mitjanes europees

 

Llegir més
imagen

Empreses del metall de la comarca celebren matinals de treball per buscar solucions al problema de l’ocupació al sector

Durant tres jornades, el Palau Firal de Manresa  està acollint  reunions per definir els perfils professionals necessaris actualment a  la indústria del metall, per marcar estratègies de foment dels estudis i oficis industrials  i per estudiar noves fórmules de reclutament de treballadors.


Llegir més
imagen

Tot a punt per la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària que es durà a terme demà a Manresa

El punt de trobada serà la plaça Sant Domènec on es faran activitats lúdiques de tot tipus i també hi haurà parades informatives sobre diferents projectes en l’àmbit del cooperativisme, la banca ètica, la moneda social i el comerç just.

Llegir més
imagen

Últims dies per participar en els Pressupostos Participatius 2017

Demà serà l'últim dia que es podran conèixer i votar els projectes presencialment. Serà al carrer de l’Arquitecte Oms, cantonada amb el Passeig Pere III, davant del Casino. Fins al dia 14, però, encara es podran votar les propostes a través del web de l'Ajuntament.

Llegir més

Presentació resultats dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2017

Dia: 15/05/2017
Hora: 12h del migdia
Lloc: Sala d'actes de la Casa Lluvià (Carrer Arquitecte Oms, 3-5)
Intervenen:

  • Valentí Junyent, alcalde de Manresa
  • Àuria Caus, portaveu del govern municipal

Llegir més
imagen

El 31 de maig, l'economista Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament; hi haurà també servei d'atenció als infants que també caldrà demanar prèviament.

Llegir més
imagen

L'economista del Bé Comú Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament.

Llegir més
imagen

La delegació de l'Ajuntament de Manresa es reuneix amb agents turístics a Roma per presentar el projecte Manresa 2022 i visita la 'catedral' dels jesuïtes

La delegació manresana encapçalada pel regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, es va reunir dijous al matí amb el responsable d'una de les principals agències de turisme religiós i espiritual, Opera Romana Pellegrinaggi, i amb els representants turístics i polítics del govern català a Itàlia. A la tarda, va visitar l’Església del Gesù -considerada la 'catedral' dels jesuïtes a la capital italiana-, que acull una exposició temporal sobre el patrimoni ignasià de Manresa.

Llegir més