Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

El 31 de maig, l'economista Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament; hi haurà també servei d'atenció als infants que també caldrà demanar prèviament.

Llegir més
imagen

L'economista del Bé Comú Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament.

Llegir més
imagen

La delegació de l'Ajuntament de Manresa es reuneix amb agents turístics a Roma per presentar el projecte Manresa 2022 i visita la 'catedral' dels jesuïtes

La delegació manresana encapçalada pel regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, es va reunir dijous al matí amb el responsable d'una de les principals agències de turisme religiós i espiritual, Opera Romana Pellegrinaggi, i amb els representants turístics i polítics del govern català a Itàlia. A la tarda, va visitar l’Església del Gesù -considerada la 'catedral' dels jesuïtes a la capital italiana-, que acull una exposició temporal sobre el patrimoni ignasià de Manresa.

Llegir més
imagen

S'organitza una jornada de divulgació del projecte Manresa en Simbiosi per a gestors de residus del Bages

Tindrà lloc a la Fundació Centre Tecnològic - Eurecat de Manresa el proper dimecres, 15 de març de 2017, de 10 a 12 del matí.
 

Llegir més
imagen

La Cambra i l'Ajuntament ofereixen les últimes places del curs de màrqueting digital internacional per a persones a l’atur

El programa comença el dia 6 de març i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials del sector del metall. El curs té una durada de 125 hores i és totalment gratuït.


Llegir més
imagen

Ocupació al Bages industrial, considerat un dels 10 millors programes d’innovació social de tota Catalunya

El proper 17 de març a l'auditori del CosmoCaixa de Barcelona es presentarà la 5a Jornada "10x10' Càpsules d'Innovació Social", on es reuniran els representants dels projectes seleccionats com els 10 millors projectes d'innovació social a Catalunya l'any 2016 de més de 120 projectes valorats. Un d’ells és el projecte Ocupació al Bages industrial.  

Llegir més

Dilluns es lliuren els Premis Iniciatives del Desenvolupament Empresarial, organitzat per Gest!, Ajuntament de Manresa i Obra Social La Caixa

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del CTM a dos quarts de 8 del vespre. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 4.500 euros i una línia de finançament del projecte amb condicions avantatjoses.

 

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al plenari de la Taula de Treball Manresa 2022

Valentí Junyent ha destacat que el projecte a l'entorn de l'estada de Sant Ignasi a la ciutat "és una realitat, cada dia que passa, més palpable i més evident".

Llegir més

Presentació de la 2ª edició de la jornada StartupDay Bages 2016

Dia: 08/11/2016
Hora: 12.30 hores
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

 

-Regidora de Dinamització Econòmica, Mireia Estefanell

-Director d'INNIO, Marc Fernandez

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep els participants en el congrés d’Internacional Consulting Group

Una seixantena de persones -advocats i economistes procedents de 19 països del món-  celebren durant tres dies  el congrés anual de la xarxa internacional de consultors ICG. La trobada està organitzada per la consultora manresana Feliu.

 

Llegir més