Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

S'organitza una jornada de divulgació del projecte Manresa en Simbiosi per a gestors de residus del Bages

Tindrà lloc a la Fundació Centre Tecnològic - Eurecat de Manresa el proper dimecres, 15 de març de 2017, de 10 a 12 del matí.
 

Llegir més
imagen

La Cambra i l'Ajuntament ofereixen les últimes places del curs de màrqueting digital internacional per a persones a l’atur

El programa comença el dia 6 de març i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials del sector del metall. El curs té una durada de 125 hores i és totalment gratuït.


Llegir més
imagen

Ocupació al Bages industrial, considerat un dels 10 millors programes d’innovació social de tota Catalunya

El proper 17 de març a l'auditori del CosmoCaixa de Barcelona es presentarà la 5a Jornada "10x10' Càpsules d'Innovació Social", on es reuniran els representants dels projectes seleccionats com els 10 millors projectes d'innovació social a Catalunya l'any 2016 de més de 120 projectes valorats. Un d’ells és el projecte Ocupació al Bages industrial.  

Llegir més

Dilluns es lliuren els Premis Iniciatives del Desenvolupament Empresarial, organitzat per Gest!, Ajuntament de Manresa i Obra Social La Caixa

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del CTM a dos quarts de 8 del vespre. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 4.500 euros i una línia de finançament del projecte amb condicions avantatjoses.

 

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al plenari de la Taula de Treball Manresa 2022

Valentí Junyent ha destacat que el projecte a l'entorn de l'estada de Sant Ignasi a la ciutat "és una realitat, cada dia que passa, més palpable i més evident".

Llegir més

Presentació de la 2ª edició de la jornada StartupDay Bages 2016

Dia: 08/11/2016
Hora: 12.30 hores
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

 

-Regidora de Dinamització Econòmica, Mireia Estefanell

-Director d'INNIO, Marc Fernandez

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep els participants en el congrés d’Internacional Consulting Group

Una seixantena de persones -advocats i economistes procedents de 19 països del món-  celebren durant tres dies  el congrés anual de la xarxa internacional de consultors ICG. La trobada està organitzada per la consultora manresana Feliu.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris per impulsar la inserció sociolaboral en el sector agrari

El seu objectiu és afavorir l’accés al mercat laboral i la formació agrària de les persones aturades demandants de feina en el sector de l’agricultura i generar millors oportunitats d’ocupació propera al territori.

 

Llegir més
imagen

Empreses i administracions debatran sobre com enfocar la reindustrialització al Bages

La 3a reunió d’Associacions Empresarials de Polígons es farà l’11 de novembre al Palau Firal. És una jornada organitzada per Ajuntament de Manresa, Consell Comarcal, Pimec i Eurecat Centre Tecnològic.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i PIMEC impulsen un programa per ajudar al creixement de les empreses

El projecte, anomenat “Crescunt”, consisteix en un programa intensiu de tres mesos destinat a donar suport personalitzat a empreses industrials de Manresa per ajudar-les a consolidar-se i a créixer.  


Llegir més