Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

La consellera d'Ensenyament inaugura el nou centre de formació especialitzada en fabricació mecànica del CFP, vinculat a la multinacional Haas

El primer centre d’aquestes característiques a Catalunya neix amb la voluntat d’esdevenir un referent per al conjunt del sector industrial del país.

El CFP ha invertit al voltant de 200.000 euros en nova maquinària i podrà formar professionals altament preparats per treballar a la indústria.

L'estrena ha comptat amb la presència de la regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz.


Llegir més
imagen

Experts en economia parlen a Manresa sobre el salari mínim de ciutat

El salari mínim de ciutat suposaria establir una quantitat de diners mensuals que rondaria els 1.000 euros enfront dels 655 de salari mínim que marca el govern central. La regidora de Dinamització Econòmica, un economista expert en el tema del salari mínim, un representant del Tercer Sector i la consellera de Promoció Comarcal van ser ahir dijous a la FUB per valorar-ne la implantació.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages organitzen una jornada sobre el salari mínim de ciutat

L’acte tindrà lloc el proper dijous, 15 de setembre, a les 18 hores, a la sala d’actes de la FUB2 - Antic CTM.
 


Llegir més
imagen

Se signen dos convenis de col·laboració entre l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Fira Manresa

Els dos acords, que han signat l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i el vicepresident primer de la Fundació Fira Manresa, Pere Casals, tenen l’objectiu de regular, per una banda, l’ocupació temporal d’espais del Palau Firal, i per l’altra, les condicions de col·laboració entre les dues entitats per a la promoció i dinamització dels esdeveniments firals del 2016.


Llegir més
imagen

Els participants en el projecte Manresa en simbiosi comencen a concretar col·laboracions

Ahir va tenir lloc la segona jornada de treball del projecte Manresa en simbiosi, amb la participació d'una vintena d'empresaris, que van començar a concretar col·laboracions en la línia de trobar noves oportunitats de negoci i convertir en recursos els residus no aprofitats.

 

Llegir més

El projecte Manresa en simbiosi puja un nou esglaó i convoca la segona sessió de treball amb empresaris

La reunió tindrà lloc dijous 9 de juny, a les 5 de la tarda, a la seu social de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. L’objectiu és aprofundir en les sinergies detectades entre empresaris en la primera reunió i per trobar noves oportunitats de negocis al convertir en recursos els residus no aprofitats.


Llegir més
imagen

L'alcalde i la regidora de Comerç i Indústria visiten l'empresa manresana Texpol

Valentí Junyent i Àuria Caus s’han entrevistat aquest matí amb els responsables d’aquesta empresa puntera d’apòsits quirúrgics ubicada al polígon industrial Els Dolors de Manresa.

 

Llegir més
imagen

El programa Joves per l'Ocupació obre una nova fase de selecció després de trobar feina per a la meitat dels participants al 2015

La tercera edició el programa Joves per l’Ocupació (JPO) que s’ha gestionat al Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa va aconseguir l'any passat una taxa d’inserció del 51,72%.


Llegir més
imagen

Empreses de Manresa i comarca celebren la primera sessió de treball del projecte Manresa en simbiosi

La reunió, amb la presència de 17  empreses de Manresa i comarca, es va celebrar ahir a la seu social de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i estava impulsada per l’Ajuntament de Manresa i l’Agència de Residus de Catalunya.Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Agència de Residus convoquen la primera sessió de treball del projecte Manresa en simbiosi

La reunió tindrà lloc el 12 de gener de 2016, a les 5 de la tarda, a la seu social de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent.


Llegir més