Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

L'alcalde de Manresa assisteix a l'acte de celebració del 20è aniversari de la DO Pla de Bages

Dissabte al vespre van començar els actes de commemoració amb un acte al Museu de la Tècnica que va aplegar unes 200 persones entre les quals hi havia personalitats diverses com, el director de l’INCAVI, diferents alcaldes de la comarca, autoritats i representants dels cellers i del sector vinícola.


 

Llegir més

El CIO Manresa organitza uns xats-consultoris d'ocupació 'on line'

En col·laboració amb Regió7 i la Diputació de Barcelona, el CIO organitza un consultori-xat mensual relacionat amb temes d’ocupació. El primer tindrà lloc el proper dimarts, i tractarà sobre com preparar un CV atractiu

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons Pont Nou, Els Trullols i Bufalvent

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.


Llegir més
imagen

L'economia del Bages va començar a generar ocupació el 2013, segons un estudi de la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa

Aquest migdia s'ha presentat l'estudi "Creixement econòmic i activitat empresarial al Bages 2009-2013", amb la presència del president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament, Àuria Caus.

 

Llegir més
imagen

Dijous comença el nou cicle Ignàgora amb la xerrada "Els jesuïtes a Manresa i a Catalunya, des dels dies de Sant Ignasi fins a Carles III"

Ignàgora és una iniciativa de Fòrum Manresa 2022 que es desenvolupa en dos contexts: en el primer, es reflexiona sobre la figura i el pensament de Sant Ignasi de Loiola; i en el segon es debat temes de ciutat en clau de futur


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa lidera un projecte per incentivar la formació i l'ocupació qualificada industrial al Bages

El projecte Ocupació al Bages Industrial està finançat perla Diputació de Barcelona i hi intervenen ajuntaments, patronals i centres de formació.


Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa intervé en la presentació de la connexió de la fibra òptica de la Generalitat a l'Eix Diagonal i l'Eix Transversal

Valentí Junyent ha assistit aquest migdia a l’acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, on s’ha explicat el projecte de desplegament de la xarxa d’alta capacitat entre Vilanova i la Geltrú i Manresa per la C15 i el tancament de la xarxa troncal de fibra òptica entre Cervera i Riudellots de la Selva per la C25. També hi han participat els alcaldes d'Igualada i Vilafranca del Penedès i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa felicita a Josep Piñot que ha rebut la Medalla al treball President Macià

L’empresari manresà impulsor de Framun, creador de Mútua Manresana, Llibreria Símbol, Control i Macsa ha estat distingit amb aquest guardó que concedeix el Govern de la Generalitat en reconeixement a la seva dedicació, constància i iniciativa en el treball.


Llegir més

Manresa acull aquest dimecres la presentació del programa “La nova política industrial de Catalunya”

L’acte, que se celebrarà al Palau Firal, s’inscriu en la jornada “La Catalunya industrial” i estarà presidit pel director general d’Empresa i Ocupació, Antoni M. Grau

Llegir més
imagen

Manresa celebra aquest dijous la jornada final de l'onzè concurs Idees Joves

L’acte, que tindrà lloc aquest dijous a l’Espai Plana de l’Om, donarà a conèixer els finalistes i premiarà als guanyadors dels projectes realitzats que millor hagin desenvolupat un pla d’empresa i la seva viabilitat. El concurs va dirigit a joves de Batxillerat i Cicles Formatius amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora.

Llegir més