Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

S’obren les Inscripcions per a la Marxa del Pelegrí 2022

La 7a edició de la Marxa del Pelegrí, que se celebrarà el diumenge 3 d'abril,  obre les inscripcions per una edició amb tres modalitats que recorren part del Camí Ignasià, en el marc del projecte Manresa 2022

 

Llegir més
imagen

Aquest diumenge s’inaugura el nou camp de futbol de gespa artificial de la Balconada

L’actuació ha tingut un cost de prop de 400.000 euros. A banda de la col·locació de la gespa, s’han fet millores a les instal·lacions. La inauguració es farà a les 12 del migdia, just abans del partit que la UE Balconada jugarà contra el sant Vicenç 2018 FC. Comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, del regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, del president de la UE Balconada, Alberto Garcia Luis, i del president de l’Associació de Veïns, Juan Carlos Colchero Mallado.

Llegir més
imagen

Manresa presenta la 10a edició de la cursa popular Sant Silvestre, que es disputarà el 26 de desembre

Les inscripcions són obertes per a una cursa de 10 quilòmetres, que es podrà fer també en format de caminada. Aquest diumenge, 19 de desembre, a les 9 del matí, el Grup Cube ha organitzat un entrenament obert per reconèixer el recorregut.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament obre un nou parc de salut al Parc de Creu Guixera

La regidoria d’Esports augmenta l’oferta de parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació de 7 aparells d’exercici físic al Parc de Creu Guixera, al costat del CAP Bases.

Llegir més
imagen

Incidències de mobilitat per la marxa “Driblem la desigualtat”, demà a la tarda

Hi haurà talls de trànsit de les 15 a les 18 h en el recorregut entre la plaça Simeó Selga i la zona esportiva del Congost. L’acte forma part de la programació de “Manresa, capitalitat del bàsquet femení”.

 

Llegir més
imagen

Diumenge s’inaugura la nova gespa artificial de l’Estadi del Congost

L'acte, que es farà a les 12 del migdia, coincidirà amb el partit de la 15a jornada de la 3a Divisió entre el CE Manresa i el CE Granollers. L’Ajuntament de Manresa ha fet una inversió de més de 200.000 euros per renovar la gespa. D’altra banda, estan a punt d’acabar les obres al camp de la Balconada, on s’ha també instal·lat gespa artificial.

Llegir més
imagen

Últims dies per inscriure’s a “Driblem la Desigualat”, una marxa multitudinària botant una pilota de bàsquet del centre de la ciutat al Congost

La Marxa se celebrarà el dissabte 11 de desembre i forma part de la programació de Manresa, Capitalitat del Bàsquet Femení.

Llegir més
imagen

El Cros Escolar de Primària de Manresa i la Cursa de la Vida sumen forces per omplir d’esport solidari el Parc de l’Agulla, el 19 de desembre

El Cros Escolar de Primària Manresa té les inscripcions obertes a tots els alumnes d’infantil i primària de la ciutat. La Cursa de la Vida, prova solidària amb la Marató de TV3, es disputarà en les modalitats de cursa, caminada i pedalada.

Llegir més

Presentació del Cros de Primària de Manresa i de la Cursa per la Vida

Dia: 02/12/2021
Hora: 13 hores
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (planta baixa)
Intervenen:

-Antoni Massegú Calveras, regidor d'Esports

-Manel Molera, en representació del Club Atlètic Manresa i de la plataforma 'Manresa amb la Marató'

-Jordi Vidal, en representació de les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella

 

 

Llegir més
imagen

La proposta de Manresa Turisme “Petjades en clau de sol” esgota les inscripcions i anuncia una nova data per al dissabte 12 de desembre

S’esgoten les inscripcions per a l’acte Petjades en clau de sol, la caminada guiada per l’Anella Verda amb acompanyament musical,  i es proposa una nova data per al diumenge 12 de desembre.

Llegir més