Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

L’Ajuntament de Manresa adjudica el contracte per al subministrament de gespa artificial del nou camp de la Pirinaica

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa ha aprovat l’adjudicació del contracte de subministrament de la gespa artificial i elements auxiliars del camp de futbol municipal Mion-Puigberenguer, després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic desestimés el recurs que hi havia presentat una empresa. Si durant el període d’exposició pública no s’hi interposa cap recurs que paralitzi el procés, els treballs tiraran finalment endavant.


Llegir més
imagen

El Nou Congost de Manresa serà l'escenari de l'ALLSTAR 2019 de la Copa Catalunya de bàsquet

La 3a edició de l'ALLSTAR de Copa Catalunya es disputarà el dissabte 26 i diumenge 27 de gener de 2019 al Pavelló Nou Congost de Manresa. És un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i hi haurà partits masculins i femenins, així com concurs d'esmaixades.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament finalitza les obres de remodelació del serveis públics de l’estadi de futbol del Congost

L’actuació, que ha tingut un cost de 42.073 euros, ha consistit en la reforma integral dels lavabos i la millora de la coberta per resoldre les filtracions d’aigua, que havien malmès els revestiments i les instal·lacions

Llegir més

Presentació de les obres de renovació dels serveis públics de l'estadi de futbol del Congost

Dia: 07/11/2018
Hora: 13.00h
Lloc: Estadi de futbol del Congost - CE Manresa
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Jordi Serracanta, regidor d'Esports

Representació de la junta directiva del CE Manresa

Llegir més
imagen

Manresa presenta la 15a edició de la cursa atlètica de 10 km urbans, que preveu superar els 400 participants

La cursa tindrà lloc aquest diumenge, a les 10 del matí, pels carrers de la capital del Bages. La prova esportiva es completa amb la 3a edició de la cursa de 5km, i l’11a cursa infantil sobre una distància de 700 metres. Destaca la participació dels atletes Pol Guillén, David Martínez, Meritxell Soler i Toni Bernardó.


Llegir més
imagen

Arrenca a Manresa “Patis Oberts: vine, gaudeix i aprèn a compartir", un projecte d’inclusió social a través de l’esport i el bàsquet

Aquesta setmana els nens i nenes del programa municipal d’iniciació multiesportiva per infants amb risc d’exclusió social EDU-ESPORT, que es fa al pati de l’escola Pare Algué, estan rebent la visita de monitors de la Fundació Aito Garcia Reneses, en el marc de col·laboració amb la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més

Presentació 15a edició de la cursa atlètica 10 KM Urbans de Manresa

Dia: 24/10/2018
Hora: 13.00h
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa - Plaça Major, 1
Intervenen:

Jordi Serracanta, regidor d'Esports

Josep Maria Gil, president del CA Manresa

Joan Lleonart, Director tècnic del Manresa 

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit per la celebració aquest diumenge de la cursa atlètica 10 km Urbans de Manresa

La nova edició d’aquesta prova esportiva se celebra aquest diumenge 28 d’octubre, a les 10.30h, i tindrà incidències a diversos carrers i canvis en el recorregut del bus urbà fins a les 13.00h.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament pinta l’itinerari dels Pous de glaç i la riera de Guardiola, a l’Anella Verda

S’ha marcat tot el recorregut amb pintura verda, un treball realitzat amb la col·laboració de persones voluntàries. Aquest itinerari és el primer que es pinta des de fa uns anys i es preveu que entre final d’any i el 2019 es senyalitzin la resta d’itineraris senderistes que transcorren per l’Anella Verda.

 

Llegir més
imagen

Encara et pots inscriure a la pedalada familiar pel centre de Manresa que tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre

La pedalada se celebra, per segon any consecutiu, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Se sortirà a les 10.30 del matí des de la plaça Sant Domènec i finalitzarà al mateix lloc on hi haurà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme. 

Llegir més