Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

Suspesa l’exhibició d’hoquei patins que s’havia de fer demà a la plaça Sant Domènec

L’acte formava part de la programació de la Festa de la Llum. Les persones interessades en conèixer i gaudir d’aquest esport ho podran fer amb els partits del Club Patí Manresa que es disputaran demà al matí al Pavelló del Pujolet.

Llegir més

Recepció de l'Ajuntament a Moi Torrallardona, tercer al Ral·li Dakar, i a l'equip infantil A del Club Bàsquet Manresa 2015

Dia: 09/02/2017
Hora: 19h / 19:30 h
Lloc: Ajuntament de Manresa (Sala de columnes - Saló de Sessions)
Intervenen:

Llegir més
imagen

L'Ajuntament rep Moi Torrallardona, tercer classificat en camions al Dakar, i l'equip infantil A del Club Bàsquet Manresa 2015

L’Alcalde, Valentí Junyent, i el tinent d’alcalde delegat d’Esports, Jordi Serracanta, han volgut homenatjar al tercer classificat al ral·li Dakar d’aquest any, i també al Club Bàsquet Manresa 2015 per la recent classificació a la fase final de la Minicopa del Rey.

Llegir més
imagen

34 persones participen en la caminada de Montserrat a Manresa seguint l’últim tram del Camí Ignasià

És un itinerari guiat de 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages i que està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya. La propera sortida es farà el diumenge 7 de maig.

Llegir més
imagen

Diumenge torna la caminada de Montserrat a Manresa seguint l’última etapa del Camí Ignasià

És un itinerari guiat de 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages. Com a novetat és facilita el transport amb autobús fins a Montserrat i també s’han programat més avituallaments i visites a les capelles romàniques de Sant Cristòfol i de Sant Jaume de Castellbell.

Llegir més
imagen

Manresa participa a Montgat en el cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100”


Un grup de trenta-tres persones va fer un recorregut de 9 km per l’entorn de la Serralada Litoral.


 

Llegir més
imagen

Recepció de l'Ajuntament de Manresa a Gerard Farrés, tercer classificat en motos al ral·li Dakar

Dissabte passat, Gerard Farrés va aconseguir la tercera posició al ral·li Dakar, que se celebra a Paraguai, Bolívia i Argentina. Aquest vespre, el pilot manresà, juntament amb la seva família, ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà el Campionat Nacional de Seleccions Territorials Autonòmiques sub 19 masculí de futbol sala

El torneig se celebrarà aquest cap de setmana, del 20 al 22 de gener, al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament signa un conveni amb el Club Bàsquet Manresa per a l'ús del Complex Esportiu El Congost

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de l’entitat Club Bàsquet Manresa 2015, Sebastià Catllà, han rubricat l’acord aquest matí. A l’acte també hi ha assistit el regidor d’Esports, Jordi Serracanta.

Llegir més
imagen

Avui comença la 31a edició del Campi Qui Jugui

Fins al 4 de gener se celebrarà al Pavelló Vell del Congost. Aquest any estarà dedicat als Jocs Olímpics i apostarà pel creixement de les activitats que es desenvoluparan a la zona exterior del Pavelló.

Llegir més