Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

Ja hi ha guanyadors de la Fase Local del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu 6vs6

L’equip Campeones de l’escola Bages guanya en la categoria masculina i, en categoria femenina, l’equip Rates al poder de l’escola La Sèquia es classifica directament. Al maig, Manresa serà la seu de la Fase Regional del torneig promogut per la Cruyff Fundation, en el marc de la capitalitat esportiva.

Llegir més
imagen

Esport i cultura, agafats de la mà a la segona diada esportiva universitària de Manresa

A la programació esportiva del matí a la zona del Congost, s’hi sumarà aquest any una diada cultural al campus universitari a la tarda. La inscripció a les competicions esportives del matí compta amb 380 persones inscrites, una xifra que augmentarà el dia 21 de març quan es reobri la inscripció a les proves individuals.

Llegir més
imagen

S’obren les inscripcions per a la 9a edició de la Marxa del Pelegrí

La Marxa, que  tindrà lloc el 14 d’abril,  comptarà amb les tres modalitats de la darrera edició que permetran als participants gaudir de l’últim tram del Camí Ignasià

Llegir més
imagen

Manresa presenta la 8a edició de la Cursa de la Dona, que es disputarà aquest diumenge

Inclosa dins els actes del Dia Internacional de les Dones, la prova enguany tindrà un caràcter especial pel fet que forma part de la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024.  La cursa, que  ja supera els vuit-cents participants, tindrà la sortida i arribada a la plaça de les Oques i provocarà afectacions de trànsit puntuals entre les 9,30 i les 12 h del matí a diversos carrers de la ciutat.

 

Llegir més
imagen

La Transéquia rep el segell B Greenly com a esdeveniment sostenible

  • L’Ajuntament de Manresa aposta per esdeveniments sostenibles i contribueix a la consecució d’aquest distintiu

  • La Transéquia cada any genera una tona de residus que es reciclen al 100%

Llegir més
imagen

Finalitzen els treballs de reparació i millora de la pintura ignífuga dels pilars exteriors del Complex Vell Congost

L’actuació de l’Ajuntament de Manresa ha tingut un cost de 29.216,66 euros i l’objectiu de millorar la seguretat i la imatge d’unes columnes que presentaven una pintura de protecció contra el foc força deteriorada.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa una campanya de sensibilització contra la LGTBI-fòbia en l'esport

La regidoria de Feminismes i LGTBI i la d’Esports i Salut del consistori distribuiran material als clubs i equipaments esportius de la ciutat per ajudar-los a fomentar la tolerància i la inclusió de la diversitat afectiva, sexual i de gènere en l’àmbit esportiu. La campanya es durà a terme la setmana del 19 de febrer, coincidint amb el Dia internacional contra la LGTBI-fòbia en l’esport.

Llegir més
imagen

Es presenta la 40a edició de la Transéquia, la festa de l'esport i la natura que se celebrarà el 3 de març

Enguany es tornaran a oferir  les quatre opcions que històricament s’havien fet: a peu, corrent, en handbike i en BTT. En aquesta edició no hi haurà inscripcions el dia de la prova, aquestes es tancaran el dia 1 de març a les 23.59 h. La Transéquia forma part dels esdeveniments inclosos dins la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024. 

 

Llegir més
imagen

Manresa presenta un ampli programa d’activitats i esdeveniments com a Ciutat Europea de l’Esport 2024

L’Ajuntament de Manresa ha donat a conèixer avui una programació que  inclou desenes d’esdeveniments esportius i activitats de salut i lleure obertes a tota la ciutadania, així com campanyes de promoció de l’exercici físic i de vida saludable que contribuiran a posicionar Manresa en l’àmbit territorial i turístic a través de  l’esport.

 

Llegir més
imagen

S’obren les inscripcions de la 2a diada esportiva universitària de Manresa que se celebrarà el 21 de març

L’èxit de participació de l’any passat ha impulsat la segona edició de l’esdeveniment que organitzen l’Ajuntament de Manresa, UManresa, UPC Manresa i JOVIAT. La jornada, que se celebrarà al complex del Congost, està orientada a totes aquelles persones vinculades als centres universitaris i Cicles Formatius de Grau Superior del Bages.

Llegir més