Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

Bona acollida del Torneig Escolar de Futbol 'Sortiu i Gaudiu' 6vs6 de Manresa

L’equip Futbol Club La Séquia B de l’escola La Séquia guanya en la categoria masculina i La Xavineta, de l’escola Bages, en categoria femenina.

Llegir més
imagen

La diada esportiva universitària de Manresa s'estrena amb un ple en totes les activitats

La zona esportiva del Congost serà l’escenari aquest dijous de la primera diada esportiva universitària de Manresa. Els seu objectiu és promoure un espai de trobada i relació de les comunitats universitàries i d’estudis superiors de la comarca en un entorn de promoció d’un estil de vida activa i d’hàbits saludables.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep 267.000 euros per a accions del Pla Educatiu d'Entorn per afavorir l'èxit educatiu de l'alumnat

Entre les activitats, destinades a escoles i instituts de Manresa, hi ha tallers de suport i acompanyament educatiu per millorar l’aprenentatge de les competències bàsiques, tallers per fomentar la llengua catalana i tallers de ciència, expressió artística i esportius, entre altres. El programa es desenvolupa en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea. Enguany, com a novetat, s’ha rebut una dotació de 15.000 euros per accions per prevenir l’absentisme i l’abandonament escolar.

Llegir més
imagen

Les Piscines Municipals de Manresa reduiran un 35% el consum energètic amb la posada en marxa de 500 plaques fotovoltaiques

Els treballs d’instal·lació dels mòduls solars, que van començar el febrer, es completaran després de Setmana Santa. L’actuació va a càrrec d’Aigües de Manresa, seguint l’encàrrec de l’Ajuntament de promoure projectes d’energies renovables a les instal·lacions que gestiona, als equipaments municipals i a iniciatives d’interès públic.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa obre a la Mion i La Parada dos nous parcs de salut

La regidoria d’Esports augmenta l'oferta dels parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació d’aparells d’exercici físic al Parc de la Democràcia ( Mion-Puigberenguer) i al passeig Josep Arola (La Parada).

 

Llegir més
imagen

Èxit de participació en el programa municipal de promoció esportiva ‘Esport a la Carta’, amb 1.200 sessions concertades per les escoles de Manresa

Aquest programa gratuït de l’Ajuntament de Manresa té l’objectiu de donar a conèixer a infants i adolescents modalitats esportives implantades a la ciutat per entitats que tenen menys ressò mediàtic i, alhora, ofereix un recurs pedagògic i educatiu al professorat d’educació física, tot garantint l’equitat educativa i l’accés a l’esport a tot l’alumnat de la ciutat.

 

Llegir més
imagen

La Transéquia arriba el 5 de març a la 39a edició i recupera les modalitats de BTT i Handbike

Enguany es tornaran a oferir totes les quatre opcions que històricament s’havien fet: a peu, corrent, en handbike i en BTT. En aquest últim cas, s’incorpora com a novetat la possibilitat d’una ruta-aventura de 62 quilòmetres, amb recorregut sorpresa. Les inscripcions ja estan obertes.

Llegir més
imagen

S'obren les inscripcions per a la 8a Marxa del Pelegrí, que permet descobrir l’últim tram del Camí Ignasià

Es farà el 16 d’abril i s’hi podrà participar en tres modalitats: en una ruta de 26 quilòmetres, de Montserrat a Manresa, en una ruta de 8 quilòmetres, de Montserrat a Castellbell, o en una ruta circular per l’Anella Verda.

 

Llegir més
imagen

Manresa acollirà el 25 de febrer un dels tornejos del campionat Catalunya Pàdel Tour LGTBIQ+

És organitzat per Les Panteres Grogues, un club adreçat a totes les persones que volen practicar activitats esportives en un ambient lliure de discriminació. El torneig rep el suport de l’Ajuntament de Manresa i de Cube Fitness Club, que cedirà les seves pistes de pàdel. Se celebrarà en el marc del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia en l’Esport, que es commemora el 19 de febrer.

Llegir més
imagen

Una diada esportiva convida a competir equips universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior de centres del Bages

S’hi podran inscriure equips mixtos de bàsquet, futbol i vòlei.  També es podrà córrer en una cursa de 3000m i participar en activitats individuals dirigides. L'organització va a càrrec de l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB, UPC-Manresa i la Joviat.

Llegir més