Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

Manresa acollirà el 25 de febrer un dels tornejos del campionat Catalunya Pàdel Tour LGTBIQ+

És organitzat per Les Panteres Grogues, un club adreçat a totes les persones que volen practicar activitats esportives en un ambient lliure de discriminació. El torneig rep el suport de l’Ajuntament de Manresa i de Cube Fitness Club, que cedirà les seves pistes de pàdel. Se celebrarà en el marc del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia en l’Esport, que es commemora el 19 de febrer.

Llegir més
imagen

Una diada esportiva convida a competir equips universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior de centres del Bages

S’hi podran inscriure equips mixtos de bàsquet, futbol i vòlei.  També es podrà córrer en una cursa de 3000m i participar en activitats individuals dirigides. L'organització va a càrrec de l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB, UPC-Manresa i la Joviat.

Llegir més
imagen

Tot és a punt per a la 11a edició de la cursa popular Sant Silvestre Manresana

Les inscripcions són obertes per a una cursa de 10 quilòmetres, que es diputarà el dia Sant Esteve, dilluns 26 de desembre, a les 11 del matí.

Llegir més
imagen

El pavelló del Nou Congost estrenarà nous videomarcadors aquest dissabte al partit del Baxi Manresa

L'Ajuntament de Manresa hi ha dedicat una partida de 55.000 euros. El dos nous videomarcadors s’adeqüen a les exigències tècniques de la lliga ACB, ofereixen una informació estadística més completa  dels partits i permeten oferir imatges  i publicitat.

Llegir més
imagen

El 17è Cros Escolar Ciutat de Manresa retorna al Congost i donarà visualitat a l’esport adaptat amb la 1a Cursa de Relleus Inclusiva

El diumenge 27 de novembre, la zona esportiva del Congost tornarà a ser l’escenari del Cros Escolar Ciutat Manresa que inclourà la 1a Cursa de Relleus Inclusiva, una proposta que vol ser el primer pas per aconseguir un disseny universal que no distingeixi entre les característiques personals.

 

Llegir més
imagen

550 alumnes de 4t d’ESO fan un tast d’activitats dirigides de fitness en el marc del programa FitJove

L’objectiu del programa és crear una oferta atractiva d'exercici físic per a adolescents.  El tastet de condicionament físic es fa a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella, el Complex Esportiu Municipal Ateneu les Bases i al gimnàs DIR-Gimbe.

Llegir més
imagen

Manresa celebra dissabte la cloenda de la Capitalitat del Bàsquet Femení i bateja amb el nom Maria Ciuraneta la pista poliesportiva del Vell Congost

L’acte es farà a les 5 de la tarda a les instal·lacions del Complex Vell Congost.  Durant l’acte es farà la descoberta de la placa que bateja la pista poliesportiva amb el nom de Maria Ciuraneta Sannicolas,  i es presentarà el llibre “La història del bàsquet femení a Manresa”.

 

Llegir més
imagen

Prop de 150 tiradors de set països competiran al Torneig Internacional d’Esgrima de Manresa

  • La competició se celebrarà aquest diumenge, 23 d'octubre, de 9 h a 15 h, a les instal·lacions del Vell Congost.

Llegir més
imagen

El Congost acull aquest cap de setmana el 2n Torneig de Beisbol "Josep Tragant”

La competició es disputarà dissabte i diumenge, 22 i 23 d’octubre,  en les categories de Minibeisbol, Sub-12 i Sub-15, amb la participació dels principals clubs de Catalunya i de l'equip de Perpinyà. El torneig duu el nom Josep Tragant, que va ser l’impulsor de l’arribada del beisbol a la ciutat de Manresa, l’any 1981.

 

Llegir més

Presentació de l'Open Internacional d'Esgrima Ciutat de Manresa

Dia: 21/10/2022
Hora: 11.00 h
Lloc: Complex Esportiu Vell Congost
Intervenen:

Antoni Massegú Calveras, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa

Dani Bello Gómez, en representació del Club Esgrima SH Manresa

Miquel Ojeda Ciurana, president de la Federació Catalana d’Esgrima.

Llegir més