Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Territori

Projecte del nou jardí de la residència assistida de la Font dels Capellans i diverses millores a l'entorn

Dia: 20/10/2021
Hora: 12 del migdia
Lloc: Residència Font dels Capellans - Manresa
Intervenen:

-David-Aaron López Martí, regidor d'Urbanisme i Mobilitat

-Mariona Homs Alsina, regidora d'Acció i Inclusió Social

-Núria Masgrau Fontanet, regidora de Barris, Acció Comunitària i Civisme

-Toni Massegú Calveras, director dels Serveis Territorials de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya cental

-Lluïsa Nicolau Galindo, directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona

-Anna Valverde Depoorter, directora de la residència Font dels Capellans

-Representant de l'AV Font dels Capellans

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa gestionarà de forma directa el servei de retirada de vehicles, a través de la Policia Local

La proposta és fruit de l’estudi que s’està realitzant per avaluar la viabilitat de gestionar de manera directa serveis que ara es presten a través d’empreses externes. El mateix estudi recomana mantenir el servei de dipòsit amb la gestió indirecta que actualment ja té la concessionària Eysa a l’espai de l’aparcament de la Seu-Centre. Amb el canvi de model, s’espera augmentar l’eficàcia i l’eficiència de l’actual servei.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa realitza més d’un centenar de tasques de manteniment a l’Anella Verda

Els treballs, que s’han desenvolupat a través d’un pla d’ocupació subvencionat per la Diputació de Barcelona, han consistit en desbrossaments de camins i corriols, tasques de manteniment d’itineraris de natura i arranjaments, entre altres.

Llegir més
imagen

Rutes de l’Anella Verda que pots fer durant el confinament

L’Ajuntament de Manresa recorda a la ciutadania els itineraris que es poden fer sense sortir de la ciutat, uns recorreguts que permeten descobrir i gaudir d’un entorn natural a prop de casa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i Eurecat reforcen el seu compromís per donar suport a l’activitat empresarial i la sostenibilitat en el territori

El consistori i el centre tecnològic han abordat la situació empresarial i econòmica causada per la Covid-19 i el valor de la tecnologia en la reactivació. També s’ha signat un acord per instal·lar punts públics de càrrega semi-ràpida a l’aparcament del Parc Tecnològic, entre l’Edifici Impuls i la seu del centre tecnològic a Manresa.

Llegir més
imagen

Bages i Vallès s’uneixen per millorar les línies ferroviàries de Rodalies

Entitats socioeconòmiques i institucions del Bages i del Vallès acorden un front comú per demanar millores a la línia R4. Un dels objectius és escurçar el temps de trajecte entre Manresa i Barcelona a menys de 50 minuts i es reclama que la Generalitat tingui un Pla de Rodalies propi.

Llegir més
imagen

Manresa estrena “Petjades en Clau de Sol”, caminades guiades per l’Anella Verda amb acompanyament musical

Les caminades, organitzades per Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, comptaran amb acompanyaments musicals que posaran melodia als paisatges. La primera caminada de “Petjades en Clau de Sol” programada serà pels cingles de Roca Tinyosa, el diumenge 24 de novembre a les 10 del matí.

Llegir més
imagen

El ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat les actuacions per connectar el camí de la Font de Fans amb la Creu del Tort i crear un mirador a les Escodines

Amb l’aprovació inicial per unanimitat de la modificació del POUM i d’un conveni entre l’Ajuntament i els propietaris de dos terrenys afectats, es fa efectiva la proposta d’ordenació de l’entorn de la Creu del Tort consensuada amb el veïnat, el Centre d’Estudis del Bages i l’Associació de Veïns que permetrà resoldre la connexió entre el riu Cardener i el barri de les Escodines després de 19 anys de reivindicació veïnal.

Llegir més
imagen

La comissió de seguiment de la R4 es constitueix a Barcelona amb la participació dels representants del territori

El coordinador de Rodalies, Pere Macias, i els màxims responsables de Renfe i Adif a Catalunya es reuneixen amb els alcaldes i els consells comarcals afectats per l’estat de la línia de Rodalies entre Manresa i Terrassa, en compliment del compromís assumit pel Ministeri de Foment en la reunió del passat 26 de febrer a Madrid.

Llegir més
imagen

Manresa celebra la festa de l’Anella Verda amb una matinal d’activitats al voltant de la Torre Lluvià

La festa, organitzada per la comissió de l’Anella Verda, es durà a terme el diumenge 7 d’abril i pretén donar a conèixer la Torre Lluvià com a equipament de referència de l’entorn natural de la capital del Bages.

Llegir més