Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Territori

imagen

Un nou vídeo explica què és l’Anella Verda i convida les persones de Manresa i Catalunya a descobrir-la, assaborir-la i gaudir-la

El vídeo, promogut des de la Regidoria d’Entorn Natural, ha estat elaborat a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Llegir més
imagen

Finalitzen els treballs de millora del paviment i de la col·locació de mobiliari urbà a l’espai lliure del passatge Jover

Les obres han consistit en dotar de pendent el paviment per afavorir el drenatge de l’aigua de la pluja i en la instal·lació de dos bancs, una paperera i una font. Aquest intervenció se sustenta en el procés participatiu de l’any 2108 del districte nord.

Llegir més
imagen

Clou amb èxit l’acció nadalenca de la campanya "Aquí productes locals" amb el sorteig d’una panera formada per productes de proximitat

Durant les festes nadalenques, la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa va impulsar aquesta acció consistent en visitar diversos productors carnis i en sortejar una panera, per a la qual s’han segellat 1.850 butlletes; 1.134 als establiments adherits i les 716 restants als mercats de productors, i que ha sortit guanyador el manresà Carles Gannau. La campanya continuarà demà dimarts amb la difusió dels productes que es consumeixen a cada època de l’any.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa expressa el condol per la víctima mortal de l’accident de tren a Vacarisses i demana millores a la línia

El govern manresà mostra la seva solidaritat amb la família de la víctima i amb totes les persones ferides i afectades per l'accident. El regidor Aloy s'ha reunit amb la delegada del govern espanyol a Catalunya i el president de Renfe per reiterar la demanda de millores a la línia de rodalies R4.

Llegir més
imagen

Manresa forma part de la nova Assemblea Urbana de Catalunya, constituïda avui al Palau de la Generalitat

L’Assemblea Urbana de Catalunya és un òrgan integrat per to totes les administracions i representants del teixit econòmic i social que elaborarà i validarà l’Agenda Urbana de Catalunya. Serà un acord estratègic de país per afrontar els reptes tecnològics, ambientals, energètics i de cohesió social propis de les àrees urbanes del segle XXI. Manresa en forma part, en representació de la Catalunya central. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el primer tinent d’alcalde, Marc Aloy, han assistit avui a la presentació del nou òrgan.

Llegir més
imagen

Manresa i Cardona uneixen esforços i ofereixen una visita conjunta, els dissabtes, per donar a conèixer el seu patrimoni medieval

Aquest estiu s’estrena aquesta nova proposta turística conjunta entre Manresa i Cardona amb la finalitat d’organitzar una visita guiada en un sol dia en aquests dos municipis medievals.

Llegir més
imagen

Jornada comarcal per abordar la innovació tecnològica i la modernització dels polígons industrials

La 5a reunió d’Associacions Empresarials de Polígons del Bages, debatrà els projectes d’inversió necessaris per modernitzar aquests pols d’activitat econòmica.

Llegir més
imagen

Visita a les obres de millora de la carretera de Manresa a Viladordis, que són a la recta final

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, juntament amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Urbanisme, Marc Aloy, han visitat aquest matí els treballs per a reforçar la connexió entre la ronda de Manresa (C-55) i l’autopista C-16, a la carretera de Viladordis. L’obra, que està en fase d’acabats, finalitzarà les properes setmanes i té un pressupost d’1,9 milions d’euros. També hi ha assistit el president de l’associació de veïns de Viladordis, Josep Duocastella, que ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de l’obra.


Llegir més
imagen

Dilluns comencen els treballs per connectar a l’enllumenat públic el fanal ornamental de la plaça Gispert

L’actuació, que té una durada de quinze dies, preveu també millores en la xarxa d’enllumenat públic d’aquest entorn.


Llegir més
imagen

S'obren els dos carrils de sentit únic ascendent a la Ctra. Pont de Vilomara i el doble sentit a l'Av. Bertrand i Serra

Aquest matí s’han iniciat els nous canvis de mobilitat en el sector de la Bonavista, que ja tindran una implantació definitiva, i que continuaran demà dimecres amb actuacions als carrers Gaudí i Trieta.

Llegir més