Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Territori

imagen

L'alcalde de Manresa presideix la festa del Montepio de Conductors

Durant la celebració, que commemora Sant Cristòfol, s’ha homenatjat Josep Maria Serena, que ha estat director general de l’entitat durant 21 anys

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i el Govern impulsen la posada en marxa de l'edifici corporatiu de l'Administració de la Generalitat als antics jutjats de la ciutat

L’alcalde en funcions de Manresa i el conseller de la Presidència han signat un protocol d’intencions que concreta les obres de rehabilitació. L’objectiu és optimitzar al màxim l’estructura territorial de l’Administració de la Generalitat i millorar la gestió i la prestació del servei al ciutadà, que podrà fer tots els tràmits en una única seu

Llegir més
imagen

La Generalitat i l'Ajuntament de Manresa signaran dilluns l'acord per a la rehabilitació dels antics jutjats

El conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs; i l’alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, subscriuran un protocol d’intencions -en un acte al Palau de la Generalitat- per propiciar el trasllat de les dependències de diversos departaments del govern català que tenen representació a la capital del Bages a l'edifici de la Baixada de la Seu, també conegut com el Palau del Bisbe.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al lliurament dels Premis Regió 7

Valentí Junyent ha felicitat els premiats i ha lloat l’encert de guardonar la trajectòria i el talent de la gent jove del territori. 

Llegir més

Xerrada sobre sobirania alimentària, demà a la Casa Lluvià de Manresa

La conferència de Josep Tuson començarà a les 7 de la tarda i després es podran tastar productes locals

Llegir més
imagen

Finalitzen les obres de millora del camí escolar de l'escola La Sèquia

L'actuació ha consistit en la construcció d’una rampa de vianants que connecta el carrer Enric Granados i carrer de la Pau amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa ordenarà a la propietat que actuï per aturar la degradació de la Torre Carreras

La Comissió Municipal Permanent del Patrimoni Cultural es reunirà aquest divendres per analitzar la proposta d'ordre d'execució que han elaborat els tècnics municipals que també planteja garantir la seguretat de l'edifici.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa una campanya informativa del POUM coincidint amb l'aprovació inicial i l'obertura del període d'al·legacions

Els ciutadans interessats en fer consultes o rebre’n informació detallada seran atesos a l'Oficina del Pla al carrer Amigant amb cita prèvia i es faran diversos actes públics oberts a la ciutadania. Les al·legacions es podran presentar presencialment o a través de la web municipal.

Llegir més
imagen

La Torre Lluvià rep 348 visitants que es mostren encantades amb les obres que s'hi han realitzat

La jornada de portes obertes celebrada aquest dissabte i diumenge ha consistit en un circuit per l’edificació des del soterrani, la primera planta, que acull el Centre d’Interpretació de l’Anella Verda, i la resta de pisos de la casa senyorial.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament organitza visites ciutadanes aquest cap de setmana per conèixer la Torre Lluvià

Les visites a aquesta joia del patrimoni cultural i  natural de Manresa que ha estat rehabilitada recentment són gratuïtes i es podran fer a peu, en bicicleta o en cotxe. Només caldrà inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Llegir més