Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa manté el llistó ben alt en la 5a edició del cicle de músiques contemplatives “Sons del Camí”

La nova edició es celebrarà del 18 al 27 de juliol i oferirà, com l’any passat, un programa amb sis concerts de primer nivell i amb artistes de renom.  Quatre dels concerts tindran lloc a l’Atri de la Seu, un al Parc de la Seu i el darrer al Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat a càrrec de la gran cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet.


Llegir més

Presentació de la 5a edició del cicle musical "Sons del Camí"

Dia: 09/07/2018
Hora: 12.00h.
Lloc: Atri de la Seu (Baixada de la Seu, 1)
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa 

Albert Galbany, coordinador del cicle "Sons del Camí"

 

Hi assistiran també: 

Mete Codinach, representant de la Seu

Representant de l'ONG Associació Catalana per la Pau

Llegir més
imagen

Una trentena de pelegrins brasilers recorren l’últim tram del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa

Es tractava d’un grup de la Comunidade Cefas, de Paraná, una comunitat laica que difon l’evangeli a través de la pràctica dels Exercicis Espirituals de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

Manresa estrena la celebració del Mil·lenari Oliba amb un espectacle artístic nocturn a la Seu, el 7 de juliol

L’acte forma part del projecte “Oliba Episcopus: Camins” que engloba actuacions a 4 ciutats. Així, comptant Manresa, també s’han organitzat esdeveniments, tots gratuïts, a Santa Maria de l’Estany (18 d’agost), al monestir de Sant Joan de les Abadesses (29 de setembre) i al Palau de l’Abadia i a la Catedral de Vic (27 d’octubre).

Llegir més
imagen

Manresa i Cardona uneixen esforços i ofereixen una visita conjunta, els dissabtes, per donar a conèixer el seu patrimoni medieval

Aquest estiu s’estrena aquesta nova proposta turística conjunta entre Manresa i Cardona amb la finalitat d’organitzar una visita guiada en un sol dia en aquests dos municipis medievals.

Llegir més

Presentació de la nova proposta turística "Cardona-Manresa. Dissabtes medievals al cor de Catalunya"

Dia: 26/06/2018
Hora: 2/4 d'1 del migdia
Lloc: Carrer del Balç - Manresa
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Ferran Estruch, alcalde de Cardona

-Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

Lliurament dels premis de la campanya de comerç del Barri Antic

La finalitat de la campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir” és dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics de municipis catalans

Llegir més
imagen

El Passatge del Terror tornarà al Carrer del Balç amb més recorregut i novetats importants

Xàldiga i Manresa Turisme ja treballen en la segona edició del Passatge del Terror del Carrer del Balç de Manresa que tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre i el del 3 i 4 de novembre, en horari de tarda vespre.

Llegir més
imagen

La primera edició de ViBa, Fira del Vi del Bages, arriba a Manresa del 8 al 10 de juny, i inclou també l’11a edició del cicle Vi_Suals

La DO Pla de Bages i Bages Impuls, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i entitats i institucions, uneixen esforços per celebrar la que serà la primera edició de la Fira Vi-Ba. La Fira del Vi del Bages neix impulsada per diferents agents culturals, socials i econòmics del territori amb la intenció d’agrupar, en un sol cap de setmana, activitats gastronòmiques, turístiques i artístico-culturals amb un denominador comú: la cultura del vi. La Fira Vi-Ba, a més, serà el nou escenari de la Mostra Vi_suals, una activitat ja consolidada dins l’agenda cultural de la ciutat que enguany celebrarà la seva 11a edició. Aquest migdia se n’ha fet la presentació.


Llegir més
imagen

Manresa bat el rècord de visitants amb 715 persones que han participat en alguna de les visites guiades a la ciutat

Aquesta xifra és del mes d’abril i suposa un 300% de visitants més que l'any passat. Les persones vingudes han participat en 21 experiències diferents sent les mes concorregudes les visites a la Seu, a la Manresa “Cor de Catalunya” i a la Torre Lluvià.

Llegir més