Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa acull l’Assemblea General del Secretariat Europeu de Justícia i Pau que elegeix a Noël Treanor com a nou president

Prèviament va tenir lloc a Barcelona el seminari internacional “Aigua, font de vida i dret humà”, que va aplegar més de 50 representants de les comissions d’Europa provinents de 20 països, i que es van desplaçar, després, a la capital del Bages on van fer una estada de dos dies a la Cova de Sant Ignasi.

Llegir més

Presentació de la nova visita ciutadana "Hora 20:22"

Dia: 10/10/2018
Hora: 19.30 h
Lloc: Espai Manresa 1522 (edifici teatre Conservatori)
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes

-Responsables de Turisme Manresa i de Manersa 2022

Llegir més
imagen

Manresa acollirà diumenge una trobada d’Instagramers coincidint amb la Fira Mediterrània

El punt de trobada serà a les 9 del matí al Claustre del Museu Comarcal de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40). La jornada constarà de quatre recorreguts; els itineraris medievals, ignasians i modernistes de la ciutat, i els escenaris on hi haurà els principals espectacles de la Fira Mediterrània.

Llegir més
imagen

Visita a Manresa de professors i directors d’instituts de diversos països europeus

Són participants d’un programa Erasmus, van fer una visita als principals indrets turístics de la ciutat i van rebre informació del projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

El mes de setembre tanca amb un 27% més de visitants a l’Oficina de Turisme

Durant el cap de setmana passat a prop de 600 persones han gaudit dels equipaments turístics de Manresa

Llegir més
imagen

Manresa Turisme participa a Buy Catalunya, una de les principals accions comercials de l’Agència Catalana de Turisme

La ciutat assistirà al workshop Buy Catalunya, demà, dimecres, a Tarragona, on presentarà la seva oferta turística a una desena de tour operadors especialitzats, sobretot, en turisme cultural, religiós i gastronòmic. Igualment i durant els propers dies s’executaran altres accions comercials.

Llegir més
imagen

El carrer del Balç tanca el mes d’agost amb més visitants des de la seva obertura

 L’augment de les visites sorgeix de les activitats que es van fer durant la Festa Major, com les jornades de rol en família “La Manresa de 1300” i les visites a preu especial per commemorar el setè aniversari del centre. Un altre fet remarcable és l’ampliació dels horaris d’obertura.

 

Llegir més
imagen

Estada a Manresa d'un grup de visitants de Malta interessats a conèixer el Camí Ignasià

Un grup de persones provinents de Malta ha estat dos dies a Manresa, on han visitat el santuari de la Cova i d'altres indrets ignasians de la ciutat, després d'haver visitat Azpeitia i altres punts del Camí Ignasià. També han estat rebuts per l'alcalde, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet.

Llegir més
imagen

Avui comença el termini per presentar les fotografies per a la nova edició del concurs "Viatgers manresans 2018"

El concurs consta de dues categories, una per a adults i una altra per a infants, de 6 a 12 anys. Les obres es podran presentar fins el 25 de setembre al Centre Cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines, respectivament. El proper mes d’octubre les obres participants s’exposaran al Centre Cívic Selves i Carner (categoria adults) i a les Escodines (categoria infantil)

Llegir més
imagen

L’Associació Eines per l’esport realitzarà una xerrada sobre l’esport i les addiccions, divendres al Casino

Es farà a les 7 de la tarda i es donarà a conèixer la travessa que estan fent per Catalunya a peu, un projecte de superació esportiva amb l’objectiu de lluitar contra les addiccions

Llegir més