Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Encara queden places per gaudir de la visita ignasiana "Hora 20.22" i conèixer el projecte Manresa 2022

Davant l’èxit i la gran acollida que va tenir per part del públic assistent i la demanda de la ciutadania que es va quedar sense plaça, s’han programat noves sessions per aquest primer trimestre de 2019 pels divendres dies 1, 8 i 15 de febrer; i 1, 8, 15 i 22 de març. Les entrades, que són gratuïtes, es poden obtenir a l’Oficina de Turisme (plaça Major, 10) o a través de la web www.manresaturisme.cat. La visita “Hora 20.22” ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç, o l’Espai 1522, i inclou l’explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

Llegir més
imagen

Presenten el pla que ha de guiar l’estratègia turística de Manresa els pròxims anys

El Pla de Màrqueting Turístic de Manresa, elaborat al llarg del 2018 amb el suport de la Diputació de Barcelona i que s'ha presentat al migdia a l'Auditori de la Plana de l'Om, té com objectius principals dotar la ciutat dels equipaments i l’organització necessària per atraure turistes, potenciar l’enfortiment de les empreses del territori, consolidar el posicionament de la ciutat com a destinació turística i potenciar l’atracció de visitants. A la tarda, en el mateix escenari, s'ha presentat també el Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya 2018-2022.

Llegir més
imagen

Presentacions dels plans de màrqueting turístic de Manresa i de Catalunya, demà a l’auditori Plana de l’Om

Doble acte de presentació de plans de màrqueting turístic, demà dimarts a l’auditori Plana de l’Om. A 2/4 d’1 del migdia tindrà lloc la presentació del Pla de Màrqueting Turístic de Manresa, mentre que a 2/4 de 6 de la tarda es presentarà el document que fa referència a Catalunya. Als actes hi ha prevista l’assistència de representants del sector turístic, però són oberts a tothom.


Llegir més
imagen

Sant Joan de Vilatorrada, municipi convidat a la propera edició d’ExpoBages

Prendrà el relleu a Súria, que va ser protagonista en l’edició 2018 de la fira. Expobages es farà els dies 17, 18 i 19 de maig, al centre de Manresa.

Llegir més
imagen

S’obren noves inscripcions per fer la visita “Hora 20.22”, amb l’objectiu de promoure el projecte Manresa 2022

La proposta és gratuïta i ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i inclou també algunes sorpreses i un tast gastronòmic final. Després de l’èxit de la iniciativa impulsada a finals de l’any passat,  s’han programat noves visites per als dies 25 de gener; 1,8 i 15 de febrer; i 1,8,15 i 22 de març.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa signa dos convenis amb el Bisbat de Vic per a la difusió turística de la basílica de la Seu

Els acords, signats per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el rector de la Basílica de la Seu, Jean Hakolimana, atorguen al Bisbat de Vic dues subvencions per un total de 58.800 euros. 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la Fundació la Cova per promocionar el Centre d’Espiritualitat i el Camí Ignasià

L’acord, signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director executiu de la Cova Sant Ignasi, Lluís Pagès, atorga a l’entitat una subvenció de 8.800 euros.

Llegir més
imagen

Els jocs de taula tradicionals, eix temàtic de la 33a edició del Campi qui Jugui

El Saló de la Infància i la Joventut se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, al Complex del Vell Congost, amb més d’una trentena d’activitats ideades perquè els infants i famílies de la Catalunya Central gaudeixin un any  més d’aquesta cita ineludible en el calendari nadalenc.

 

Llegir més
imagen

El proper diumenge es presenta "Art als murs de Manresa", un itinerari cultural i artístic pels carrers del Centre Històric

Durant el recorregut, organitzat per l’Ajuntament i la Fundació Turisme i Fires de Manresa i que té l’objectiu de promoure l’art urbà i l’apropiació social de l’espai públic com a escenari d’expressions artístiques, s’observaran i comentaran una bona part dels murals que es poden trobar al Centre Històric. Es farà els diumenges 25 de novembre i 2 de desembre, i el punt de sortida serà l’Espai Manresa 1522, a les 11 del matí.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa lliura els diplomes als establiments participants al programa "Welcome!" per promoure el turisme

El programa consisteix en la creació d’una xarxa de col·laboració entre Manresa Turisme i diversos establiments. Els comerços que hi participen disposen d’un vinil acreditatiu i ofereixen informació relacionada amb les activitats de Manresa Turisme.

Llegir més