Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

46 estudiants jesuïtes irlandesos recorren l’últim tram del Camí Ignasià i visiten Manresa

La visita va ser coordinada per l’Oficina de Turisme que, a més del guiatge, els va oferir un relat de l’experiència de Sant Ignasi al territori l’any 1522 i com la ciutat de Manresa el va acollir durant 11 mesos. També els van explicar  com la ciutat s’està preparant per la celebració dels 500 anys de l’arribada del sant, l’any 2022.

Llegir més
imagen

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb l’Ajuntament per donar suport a actes i projectes de ciutat

Representants de CaixaBank  i l’Ajuntament de Manresa han signat avui tres convenis, pels quals l’entitat bancària aporta un total de 42.500 euros per contribuir durant el 2018 a la realització d’activitats culturals, fires, Festa Major i Manresa 2022.

Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 s'obre a la participació d'experts i professionals de la ciutat per dissenyar el programa commemoratiu

Més de mig centenar de persones vinculades a la ciutat i expertes en diversos àmbits professionals es van aplegat dissabte al matí a la Cova per conèixer amb més detall el projecte, i participar en el disseny del programa d'activitats de cara a l'any en què es commemorarà els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa.

Llegir més
imagen

Unes 450 persones participen en la 4a edició d'una renovada Marxa del Pelegrí

La caminada popular per l’últim tram del Camí Ignasià, entre Montserrat i Manresa, estrena dues noves rutes més curtes per fomentar la participació i es consolida amb el creixement dels participants foranis.

Llegir més
imagen

Trobada entre l’Ajuntament de Manresa i el d’Azpeitia per coordinar accions comunes entorn al Camí Ignasià

La reunió, que va tenir lloc el divendres a Luceni, va reforçar els vincles entre Manresa i Azpeitia -les dues ciutats capdavanteres del Camí Ignasià- i es va parlar d’organitzar accions esportives conjuntes, promocionar paquets turístics, etc. 

Llegir més
imagen

Ja són a la venda les entrades per veure el musical ‘El Carrer dels Miserables’ al Balç

L’obra, que es podrà veure el cap de setmana del 21 i 22 d’abril en 5 passis cada dia, és una adaptació del cèlebre musical Els Miserables basat en la novel·la homònima de Victor Hugo i que més temps ha estat en cartellera al West End londinenc.

Llegir més
imagen

Èxit dels “Vespres modernistes” que en 48 hores ha exhaurit les places a tots els passis previstos fins al juliol

L’activitat “Vespres modernistes” consisteix en una nova iniciativa cultural que oferirà als visitants un recorregut per conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també els automòbils, la indumentària o com es fa el mosaic hidràulic de l’època modernista. La visita es clou amb una copa a la terrassa de l’Hotelet.

 

Llegir més
imagen

Visita a Manresa d'una cinquantena de jugadors de rugbi d'un institut nord-americà

Un total de 52 estudiants d'un institut de Filadèlfia (EUA), que integren dos equips de rugbi, i diversos professors van ser ahir a Manresa, on van fer una visita guiada per la ciutat i van jugar dos partits amistosos amb el Manresa Rugby Club. L'institut pertany a la Comunitat de Jesús i els estudiants van visitar la Cova i altres indrets de Manresa, amb guies de l'Oficina de Turisme.

Llegir més

Presentació del projecte "Lotus Blanc", que porten a terme alumnes de secundària

Dia: 04/04/2018
Hora: 10.40 h
Lloc: Institut Lluís de Peguera (biblioteca - planta baixa) .
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme i Barris

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats

-Assumpta Pla, directora de l'institut Lluís de Peguera

-Màrcia Cecchini, coordinadora Aula Aura

Llegir més
imagen

Es posa en marxa “Vespres modernistes”, una nova proposta turística per recordar la Manresa de principis del segle XX

La proposta permetrà entrar a La Buresa i  la Casa Lluvià, veure un automòbil d’època, vestits modernistes,  vuere com es fabrica un mosaic hidràulic i acabar amb una copa a la terrassa de l’Hotelet.

Llegir més