Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

L’Ajuntament de Manresa posa en marxa la visita ciutadana "Hora 20:22" per promoure el projecte Manresa 2022

La proposta és gratuïta, ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i inclou algunes sorpreses i un tast gastronòmic final.

Llegir més
imagen

Manresa acull la trobada del Grup de Treball de Cultura de la xarxa europea de ciutats mitjanes Eurotowns

Les jornades, que van tenir lloc del 3 al 5 d’octubre, tenien  l’objectiu de compartir experiències i avançar conjuntament en polítiques culturals innovadores que ajudin a projectar la imatge de ciutat i a plantejar projectes europeus compartits en el sector de la cultura i del branding urbà.

Llegir més
imagen

Manresa acull l’Assemblea General del Secretariat Europeu de Justícia i Pau que elegeix a Noël Treanor com a nou president

Prèviament va tenir lloc a Barcelona el seminari internacional “Aigua, font de vida i dret humà”, que va aplegar més de 50 representants de les comissions d’Europa provinents de 20 països, i que es van desplaçar, després, a la capital del Bages on van fer una estada de dos dies a la Cova de Sant Ignasi.

Llegir més

Presentació de la nova visita ciutadana "Hora 20:22"

Dia: 10/10/2018
Hora: 19.30 h
Lloc: Espai Manresa 1522 (edifici teatre Conservatori)
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes

-Responsables de Turisme Manresa i de Manersa 2022

Llegir més
imagen

Manresa acollirà diumenge una trobada d’Instagramers coincidint amb la Fira Mediterrània

El punt de trobada serà a les 9 del matí al Claustre del Museu Comarcal de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40). La jornada constarà de quatre recorreguts; els itineraris medievals, ignasians i modernistes de la ciutat, i els escenaris on hi haurà els principals espectacles de la Fira Mediterrània.

Llegir més
imagen

Visita a Manresa de professors i directors d’instituts de diversos països europeus

Són participants d’un programa Erasmus, van fer una visita als principals indrets turístics de la ciutat i van rebre informació del projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

El mes de setembre tanca amb un 27% més de visitants a l’Oficina de Turisme

Durant el cap de setmana passat a prop de 600 persones han gaudit dels equipaments turístics de Manresa

Llegir més
imagen

Manresa Turisme participa a Buy Catalunya, una de les principals accions comercials de l’Agència Catalana de Turisme

La ciutat assistirà al workshop Buy Catalunya, demà, dimecres, a Tarragona, on presentarà la seva oferta turística a una desena de tour operadors especialitzats, sobretot, en turisme cultural, religiós i gastronòmic. Igualment i durant els propers dies s’executaran altres accions comercials.

Llegir més
imagen

El carrer del Balç tanca el mes d’agost amb més visitants des de la seva obertura

 L’augment de les visites sorgeix de les activitats que es van fer durant la Festa Major, com les jornades de rol en família “La Manresa de 1300” i les visites a preu especial per commemorar el setè aniversari del centre. Un altre fet remarcable és l’ampliació dels horaris d’obertura.

 

Llegir més
imagen

Estada a Manresa d'un grup de visitants de Malta interessats a conèixer el Camí Ignasià

Un grup de persones provinents de Malta ha estat dos dies a Manresa, on han visitat el santuari de la Cova i d'altres indrets ignasians de la ciutat, després d'haver visitat Azpeitia i altres punts del Camí Ignasià. També han estat rebuts per l'alcalde, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet.

Llegir més