Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

L’Ajuntament de Manresa lliura els diplomes als establiments participants al programa "Welcome!" per promoure el turisme

El programa consisteix en la creació d’una xarxa de col·laboració entre Manresa Turisme i diversos establiments. Els comerços que hi participen disposen d’un vinil acreditatiu i ofereixen informació relacionada amb les activitats de Manresa Turisme.

Llegir més
imagen

Manresa torna a participar en la nova edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

L’Auditori de la Plana de l’Om projectarà el dimarts 20 de novembre, a les 19.30h, la pel·lícula “Silenci”, del director nord-americà Martin Scorsese.  L’acte s’emmarca dins el projecte Manresa 2022 i compta amb la  col·laboració de Cineclub Manresa.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà aquest cap de setmana el Fòrum Auriga, l’única trobada sobre el món antic de la cultura catalana

La trobada interdisciplinària del món antic de la cultura catalana se celebra cada any a la ciutat que acull la capitalitat cultural. Enguany es farà a Manresa el dissabte 10 i diumenge 11 de novembre, amb professionals vinculats al llegat grecoromà de Catalunya, tant de l'àmbit acadèmic com divulgatiu i pertanyents a diferents disciplines, com l’arqueologia, el turisme, la filologia o la museologia. Ja hi ha una setantena d’inscrits.

Llegir més
imagen

Dimarts vinent es farà un col·loqui per presentar "Els sabors del Bages", un número especial de la revista CUINA sobre la gastronomia i el turisme del Bages

Durant l’acte també hi haurà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages i una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic. Es realitzarà a partir de les 7 de la tarda a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa.

Llegir més
imagen

El passatge del terror del carrer del Balç torna aquest cap de setmana

El preu únic de les entrades és de 5€ i es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Manresa turisme www.manresaturisme.cat i presencialment al carrer del Balç fins diumenge de 10 a 14 hores.

Llegir més
imagen

Exhaurides les reserves per al mes de novembre per a la visita “Hora 20.22” per promoure el projecte Manresa 2022

L’any vinent es programaran noves dates d’una visita ciutadana que ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i que inclou algunes sorpreses i un tast gastronòmic final.

Llegir més
imagen

L’Espai 1522 acull “Transformació”, la segona part del cicle Quinze Vint-i-dos, durant el mes de novembre

El cicle Quinze Vint-i-dos vol oferir una lectura renovada dels conceptes Acollida i Transformació, conceptes estretament lligats a l’experiència d’Ignasi de Loiola a Manresa,  a  través de la música i les arts escèniques. Mentre la primera part del cicle es titulava Acollida i consistia a acollir joves formacions musicals, la segona part, anomenada Transformació, són diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines, com la música, la dansa o el circ, sense assaig previ i que estableixen una interacció en viu davant del públic.

Llegir més
imagen

El projecte de gestió emocional i valors Lotus arribarà aquest curs a quasi 2.400 alumnes de Manresa, més del doble que l'any passat

2.379 alumnes pertanyents a 8 centres de primària i 2 de secundària  participen en el projecte educatiu Lotus que es basa en la gestió emocional i en valors. El curs passat el nombre d’escolars que hi van prendre part va ser de 1.019.

Llegir més

Presentació del nou curs del Projecte Lotus

Dia: 31/10/2018
Hora: 10.45 del matí
Lloc: Escola Pare Algué (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-22 - Manresa)
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats

-Màrcia Cecchini, d'Aula Aura

Llegir més

CANVI DE LLOC: Roda de premsa de presentació de "Transformació", la segona part del cicle Quinze Vint-i-dos

Dia: 31/10/2018
Hora: 13.00h
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1)
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa

Albert Tulleuda, gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa

Ivan Padilla, coordinador de serveis turístics de Manresa i responsable del Cicle

Llegir més