Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

La segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià es clou amb una demostració de cuina i els premis del Concurs de la Cuina del Pelegrí

Una seixantena de persones van assistir a la cloenda de la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, que va tenir lloc a l’escola Joviat. En l’acte es va fer una demostració de cuina en directe i es van lliurar els premis del concurs de la Cuina del Pelegrí, en les categories d’entrepans i carmanyoles

Llegir més
imagen

Alumnes de la Universitat de Lleida visiten Manresa per conèixer els seus atractius i la seva estratègia turística

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet i el gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda, els han explicat les estratègies turístiques de la ciutat i del projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Manresa estrena la campanya “L’hivern que batega” amb una nadala composta expressament i la retransmissió de la cavalcada de Reis en directe per TV3

El músic manresà Xavier Serrano ha compost la peça, en què apareixen esdeveniments nadalencs i indrets manresans. S’estrenarà aquest dissabte, coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel a Sant Domènec. Es tracta d’una nova acció de foment de marca de “Manresa, cor de Catalunya”  per deixar clar que, també al llarg de l’hivern, la ciutat continua bategant amb força.


Llegir més
imagen

Manresa participa per primer cop amb èxit a la Mostra de Cinema Espiritual, en el marc de Manresa 2022

Manresa ha participat per primer cop en la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, en el marc del projecte Manresa 2022. La projecció de la pel·lícula "Lo que de verdad importa", juntament amb un col·loqui posterior, va generar interès, ahir al vespre a l'auditori de la Plana de l'Om.

Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 fa balanç positiu de les accions fetes fins ara i reforça l’estructura per afrontar les etapes futures

Continuar desenvolupant unes línies de treball que es consideren encertades, reforçar l’estructura organitzativa, cercar més recursos i millorar la difusió del projecte són alguns dels objectius del pla estratègic Manresa 2022, que commemorarà el 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi a la ciutat. Aquest migdia s’ha fet balanç de les accions fetes i s’ha parlat de futur, abans del plenari que se celebrarà aquesta tarda, a les 7, a l’Espai 1522.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i La Cova de Sant Ignasi signen un conveni de col·laboració cultural i turística

L’acord l’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el Superior de la Comunitat Jesuïta Cova de Sant Ignasi, Lluís Magriñà.

 

Llegir més
imagen

Barcelona Travel Bloggers visita Manresa i la Sèquia i comparteix les impressions positives a les xarxes

Els onze bloguers que van venir de visita dissabte són responsables de blogs de viatge com 365sabadosviajando.com, entre7maletas.com, nomecabeenlamaleta.com o monstravelblog.com, i compten amb milers de seguidors a Twitter, Facebook i Instagram.

Llegir més

Actualització del projecte estratègic Manresa 2022

Dia: 21/11/2017
Hora: 1 del migdia
Lloc: Espai 1522 (plaça Fius i Palà)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Joan Calmet, regidor de Turisme

Llegir més
imagen

Manresa presenta la segona edició de les Jornades gastronòmiques del Camí Ignasià

Se celebraran a Manresa del 18 al 30 de novembre en el marc del projecte Manresa 2022 i tenen l’objectiu de donar a conèixer el Camí Ignasià, que va de Loiola a Manresa, i la seva gastronomia.

 

Llegir més

Presentacio de les 2es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

Dia: 16/11/2017
Hora: 12.00 h.
Lloc: Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi (Edifici Teatre Conservatori)
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa 

Albert Tulleuda, gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa

Antoni Noguera, director banda d'Institucions de CaixaBank a Manresa

Jaume Biarnés, responsable de cuina del Departament de Recerca de la Fundació Alícia

Llegir més