Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa 2022 s’adhereix a la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya amb el film "Lo que de verdad importa"

La pel·lícula, dirigida per Paco Arango, es projectarà el dilluns 27 de novembre a les 19.30 hores a l’Auditori de la Plana de l’Om i la presentació anirà a càrrec de Sor Lucía Caram.

Llegir més
imagen

Èxit de públic de les visites guiades al patrimoni del cementiri que en programa una de nova el 12 de novembre

Les inscripcions per la visita del diumenge 12 poden fer-se online clicant aquí o bé presencialment, a l’Oficina de Turisme (Plaça Major, 10). El preu és 4 euros i el punt de sortida és a les 11 del matí a la Font de Neptú.

Llegir més
imagen

Una trentena d’agents participen en la comissió gastronòmica de Manresa 2022

Jaume Biarnès de la Fundació Alícia va presentar les propostes de treball per preparar les segones Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, que enguany es faran els tres darrers caps de setmana de novembre. La trobada va incloure una visita guiada pels llocs ignasians de Manresa. 

Llegir més
imagen

El projecte de marca "Manresa Cor de Catalunya" es presenta com a referent nacional en una jornada a la Rovira i Virgili

La ciutat de Manresa va ser una de les escollides per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili per presentar el projecte de marca de ciutat “Manresa, cor de Catalunya” a la Jornada Marques de ciutat i territori com a estratègies impulsores del desenvolupament que va tenir lloc al Campus Terres de l’Ebre, a Tortosa.

Llegir més
imagen

Visita guiada al cementiri municipal aquest diumenge per conèixer el seu patrimoni històric i artístic

Fins demà al matí, els interessats encara es poden inscriure de forma online o presencial a la Oficina de Turisme. El punt de trobada per començar el recorregut serà a la Font de Neptú a les 11 del matí.

Llegir més
imagen

Manresa estrena aquest cap de setmana un nou Passatge del Terror al carrer del Balç

Després de tres edicions de “El carrer dels Penitents” entre els anys 2013 i 2015, sota la direcció d’Entorn produccions, Xàldiga Taller de Festes crearà i dirigirà aquesta nova proposta terrorífica. Se celebrarà els dies 28 i 29 d’octubre  i 4 i 5 de novembre. 


Llegir més

Presentació de la caminada "Seguint la petjada de Sant Ignasi"

Dia: 11/10/2017
Hora: 5 de la tarda
Lloc: Espai 1522
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme 

-Joan Puig, president del Grup Sardanista Dintre el Bosc

Llegir més
imagen

La visita guiada a la Manresa modernista en el marc de les Jornades Europees del patrimoni fa un ple absolut

Els espais més valorats pels assistents van ser l’entrada a un dels pisos de la Buresa i pujar a la terrassa de l’Hotelet. La visita, que es va portar a terme dissabte, va ser participada per 35 persones i ja tenia les places exhaurides des de feia 3 setmanes.

Llegir més
imagen

L’església del Gesù de Roma, que acull una exposició sobre Manresa, ha rebut 150.000 visites els darrers sis mesos

En aquesta església romana està enterrat Sant Ignasi de Loiola. L’exposició és una de les accions per donar conèixer i projectar la celebració dels 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi a Manresa.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa fa un balanç satisfactori d’una edició de Festa Major molt participada i cívica

El govern de la ciutat i l’organització han ressaltat la molt bona acollida de les novetats introduïdes en aquesta edició i especialment el bon clima de civisme del nombrós públic assistent i sense incidents remarcables.


Llegir més