Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Es materialitza l’acord entre Manresa i la premsa italiana per promocionar la ciutat de Sant Ignasi

Durant la visita a Roma el mes de març passat  d’una delegació de l’Ajuntament de Manresa i l’Agència Catalana de Turisme es van establir contactes amb mitjans de comunicació italians i es va acordar que aquests durien a terme una sèrie de visites a la capital del  Bages, la primera de les quals ha estat la del periodista Francesco Ognibene del diari italià L’avenire.

Llegir més
imagen

Unes 270 persones visiten l’exposició de "Pessebres del món" al Carrer del Balç aquest cap de setmana

Els visitants van poder gaudir d’una mostra amb més de 200 peces de diferents dimensions i materials de països com la Xina, Japó, Vietnam, Perú, etc. La mostra es prorrogarà fins al diumenge 24 de desembre en l’horari habitual del Centre d’Interpretació.

Llegir més
imagen

Bages Turisme presenta el Pla Estratègic en un acte en què l’Oficina de Turisme de Manresa i altres operadors reben l’acreditació com a Punt d’Informació Turística

Una vuitantena de persones es van aplegar ahir a la Sala Gòtica de la Seu de Manresa per conèixer els punts principals del nou Pla Estratègic de Bages Turisme. Durant l'acte, establiments, equipaments i serveis van rebre l’acreditació com a Punts d’Informació Turística (PIT), entre els quals l’Oficina de Turisme de Manresa.


Llegir més
imagen

El Carrer del Balç acollirà uns 200 pessebres d’arreu del món durant la Fira de Santa Llúcia

L’exposició explica com s’interpreta i es representa l’escena del Naixement a diferents països. Així, s’hi podran veure peces de diferents dimensions i materials de la Xina, Japó, Vietnam, Perú, etc.

Llegir més
imagen

L’Oficina de Turisme de Manresa tanca el novembre amb record històric de visites guiades

26 grups organitzats, procedents de diferents localitats de Catalunya, del País Basc i de França. En total, 509 persones han contractat el servei de guiatges turístics de la ciutat.

Llegir més
imagen

Manresa augmenta la seva presència en els blogs de viatge després de la visita de Barcelona Travel Bloggers

Les enquestes de valoració posterior realitzades entre els bloggers, dutes a terme per Barcelona és molt més, revelen una alta satisfacció sobre la visita a la ciutat i el Bages


Llegir més
imagen

La segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià es clou amb una demostració de cuina i els premis del Concurs de la Cuina del Pelegrí

Una seixantena de persones van assistir a la cloenda de la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, que va tenir lloc a l’escola Joviat. En l’acte es va fer una demostració de cuina en directe i es van lliurar els premis del concurs de la Cuina del Pelegrí, en les categories d’entrepans i carmanyoles

Llegir més
imagen

Alumnes de la Universitat de Lleida visiten Manresa per conèixer els seus atractius i la seva estratègia turística

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet i el gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda, els han explicat les estratègies turístiques de la ciutat i del projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Manresa estrena la campanya “L’hivern que batega” amb una nadala composta expressament i la retransmissió de la cavalcada de Reis en directe per TV3

El músic manresà Xavier Serrano ha compost la peça, en què apareixen esdeveniments nadalencs i indrets manresans. S’estrenarà aquest dissabte, coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel a Sant Domènec. Es tracta d’una nova acció de foment de marca de “Manresa, cor de Catalunya”  per deixar clar que, també al llarg de l’hivern, la ciutat continua bategant amb força.


Llegir més
imagen

Manresa participa per primer cop amb èxit a la Mostra de Cinema Espiritual, en el marc de Manresa 2022

Manresa ha participat per primer cop en la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, en el marc del projecte Manresa 2022. La projecció de la pel·lícula "Lo que de verdad importa", juntament amb un col·loqui posterior, va generar interès, ahir al vespre a l'auditori de la Plana de l'Om.

Llegir més