Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

El projecte Manresa 2022 fa balanç positiu de les accions fetes fins ara i reforça l’estructura per afrontar les etapes futures

Continuar desenvolupant unes línies de treball que es consideren encertades, reforçar l’estructura organitzativa, cercar més recursos i millorar la difusió del projecte són alguns dels objectius del pla estratègic Manresa 2022, que commemorarà el 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi a la ciutat. Aquest migdia s’ha fet balanç de les accions fetes i s’ha parlat de futur, abans del plenari que se celebrarà aquesta tarda, a les 7, a l’Espai 1522.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i La Cova de Sant Ignasi signen un conveni de col·laboració cultural i turística

L’acord l’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el Superior de la Comunitat Jesuïta Cova de Sant Ignasi, Lluís Magriñà.

 

Llegir més
imagen

Barcelona Travel Bloggers visita Manresa i la Sèquia i comparteix les impressions positives a les xarxes

Els onze bloguers que van venir de visita dissabte són responsables de blogs de viatge com 365sabadosviajando.com, entre7maletas.com, nomecabeenlamaleta.com o monstravelblog.com, i compten amb milers de seguidors a Twitter, Facebook i Instagram.

Llegir més

Actualització del projecte estratègic Manresa 2022

Dia: 21/11/2017
Hora: 1 del migdia
Lloc: Espai 1522 (plaça Fius i Palà)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Joan Calmet, regidor de Turisme

Llegir més
imagen

Manresa presenta la segona edició de les Jornades gastronòmiques del Camí Ignasià

Se celebraran a Manresa del 18 al 30 de novembre en el marc del projecte Manresa 2022 i tenen l’objectiu de donar a conèixer el Camí Ignasià, que va de Loiola a Manresa, i la seva gastronomia.

 

Llegir més

Presentacio de les 2es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

Dia: 16/11/2017
Hora: 12.00 h.
Lloc: Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi (Edifici Teatre Conservatori)
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa 

Albert Tulleuda, gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa

Antoni Noguera, director banda d'Institucions de CaixaBank a Manresa

Jaume Biarnés, responsable de cuina del Departament de Recerca de la Fundació Alícia

Llegir més
imagen

Manresa 2022 s’adhereix a la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya amb el film "Lo que de verdad importa"

La pel·lícula, dirigida per Paco Arango, es projectarà el dilluns 27 de novembre a les 19.30 hores a l’Auditori de la Plana de l’Om i la presentació anirà a càrrec de Sor Lucía Caram.

Llegir més
imagen

Èxit de públic de les visites guiades al patrimoni del cementiri que en programa una de nova el 12 de novembre

Les inscripcions per la visita del diumenge 12 poden fer-se online clicant aquí o bé presencialment, a l’Oficina de Turisme (Plaça Major, 10). El preu és 4 euros i el punt de sortida és a les 11 del matí a la Font de Neptú.

Llegir més
imagen

Una trentena d’agents participen en la comissió gastronòmica de Manresa 2022

Jaume Biarnès de la Fundació Alícia va presentar les propostes de treball per preparar les segones Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, que enguany es faran els tres darrers caps de setmana de novembre. La trobada va incloure una visita guiada pels llocs ignasians de Manresa. 

Llegir més
imagen

El projecte de marca "Manresa Cor de Catalunya" es presenta com a referent nacional en una jornada a la Rovira i Virgili

La ciutat de Manresa va ser una de les escollides per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili per presentar el projecte de marca de ciutat “Manresa, cor de Catalunya” a la Jornada Marques de ciutat i territori com a estratègies impulsores del desenvolupament que va tenir lloc al Campus Terres de l’Ebre, a Tortosa.

Llegir més