Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

L’Oficina de Turisme exposa els Nans de Manresa per dinamitzar l’equipament de cara a la Festa Major

Durant l’Aixada l’Oficina de Turisme ja va fer una exposició de vestuari i parament medieval. Ara, amb la voluntat de dinamitzar l’espai, es posa en valor la imatgeria de la ciutat.


Llegir més
imagen

Ja hi ha guanyadors del sorteig de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Les persones escollides podran gaudir d’una visita turística a un dels municipis adherits a una campanya adreçada a dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics de Catalunya. 


Llegir més
imagen

El carrer del Balç, escenari de la gravació d’un videoclip 360º

El grup de punk rock bagenc No Matters va enregistrar ahir un videoclip al carrer medieval manresà. La gravació va anar a càrrec de la Casa de la Música, en el marc del seu programa de suport a la creació, i es va fer amb el sistema de gravació 360 graus.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa hereta “les cadires de la Rosita”, que a partir d’ara seran d’ús gratuït

Rosa Cases Trellisó, popularment coneguda com a la Rosita de les cadires, va morir el gener passat i en el seu testament va manifestar la voluntat de donar-les a la ciutat. El consistori va finalitzar el 13 de juny el tràmit administratiu d’acceptació d’aquest llegat.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament i Fira de Manresa signen un conveni per a la promoció i dinamització d'esdeveniments firals

El document ha estat rubricat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i pel president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa i president del comitè executiu de Fira de Manresa Fundació Privada, Pere CasalsLlegir més
imagen

Alumnes de l'escola Oms i de Prat coneixen el projecte Manresa 2022 per al seu treball de síntesi

Estudiants de segon d'ESO de l'escola Oms i de Prat dediquen una part del seu treball de síntesi a Manresa 2022. Avui han fet una visita a l'Espai 1522 i altres equipaments i han estat rebuts pel regidor de Turisme, Joan Calmet.

Llegir més
imagen

Arrenquen els treballs de conservació del portal barroc de l’antic col·legi de Sant Ignasi

L’actuació té un pressupost de 34.190 euros i consisteix en una actuació per consolidar els elements de la portalada de pedra, la porta de fusta i els elements metàl·lics.


Llegir més
imagen

Manresa s’adhereix a la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Actualment formen part de la campanya 33 municipis, l’objectiu de la qual és dinamitzar el comerç de proximitat. Es tracta de premiar les compres al barri antic amb butlletes que habiliten als clients a participar en el sorteig d‘un premi principal que consisteix en una estada a una de les poblacions participants. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta públicament el projecte de nous accessos i la nova etapa del Museu Comarcal

La nova sala polivalent de la planta baixa de l'antic Col·legi de Sant Ignasi va acollir ahir al vespre la presentació del projecte de nous accessos a l'edifici, una fase d'obres que començarà el proper dia 20, així com la nova etapa del Museu Comarcal. Hi van assistir l'alcalde, Valentí Junyent, i els regidors Marc Aloy, Joan Calmet i Anna Crespo.

Llegir més
imagen

La Torre Lluvià obrirà portes els diumenges i festius com a punt d’interpretació i difusió de l’Anella Verda

Aquest diumenge, 4 de juny, serà el primer festiu en què obrirà portes la Torre Lluvià, la casa modernista obra de l’arquitecte Ignasi Oms i Ponsa i situada en plena Anella Verda de la ciutat. L’objectiu és que l’equipament sigui un punt d’interpretació i difusió de l’Anella Verda i els seus espais més representatius. A les 11 hi haurà visites guiades i es podran veure exposicions permanents i la resta d’espais de la casa. Més endavant és previst anar ampliant l’activitat a la casa. 

Llegir més