Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

“Sons del Camí” es consolida a Manresa i creix amb un programa de sis concerts de música contemplativa

La quarta edició del cicle es celebrarà del 19 al 28 de juliol, passa de 4 a 6 concerts i programa músics de primer nivell, com ara Carles Cases, present avui a la presentació, o Roger Mas.  Cinc dels concerts tindran lloc al Parc de la Seu i un als Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

Manresa recordarà la visita dels delegats de les Bases a Sant Benet el 1892 amb una caminada popular el 14 de juliol

La sortida serà a les 7 de la tarda des dels Trullols, passarà per Viladordis i a l’arribada els participants podran fer una visita gratuïta al monestir. El preu de la inscripció de la caminada, que s'emmarca en la commemoració del 125 aniversari de les Bases de Manresa, és de 3 euros si es fa anticipadament. La tornada es podrà fer en bus fins al punt de sortida.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament lliura els premis de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

L’Oficina de Turisme de Manresa ha acollit l’acte d’entrega dels premis, que consisteixen en una visita turística a un dels municipis adherits a una campanya adreçada a dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics de Catalunya. 


Llegir més
imagen

La Xarxa de municipis i ens catalans del Camí Ignasià, impulsada per l’Ajuntament de Manresa, es reuneix a Castellgalí

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, es va fer el seguiment de les accions en marxa així com el debat de noves propostes de promoció per impulsar el Camí Ignasià en el seu tram català (Fraga-Manresa, 183 km, 7 etapes).


Llegir més

Lliurament dels obsequis als guanyadors de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Dia: 07/07/2017
Hora: 12 del migdia
Lloc: Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major, 10)
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor d'Habitatge i Barris

-Jaume Arnau, regidor de Comerç i Mercats

-Adam Majó, comissionat del Centre Històric de Manersa

Llegir més
imagen

L’Ajuntament recull per primer cop en un plànol desplegable tots els itineraris per l’Anella Verda de Manresa

La principal novetat d'aquest plànol és que recull, per primera vegada, un conjunt de 8 itineraris senderistes que abracen el conjunt de municipi de Manresa i cadascun dels espais representatius de l'Anella Verda. És el resultat d'una feina d'anys liderada per la Comissió d'Itineraris de l'Anella Verda i vol oferir als amants de la natura i les caminades un ventall de recursos per gaudir dels indrets més interessants del municipi. Se n’han editat 10.000 exemplars, que es distribuiran a diferents punts, equipaments turístics i entitats de la ciutat i comarca.

 

Llegir més
imagen

L’Oficina de Turisme exposa els Nans de Manresa per dinamitzar l’equipament de cara a la Festa Major

Durant l’Aixada l’Oficina de Turisme ja va fer una exposició de vestuari i parament medieval. Ara, amb la voluntat de dinamitzar l’espai, es posa en valor la imatgeria de la ciutat.


Llegir més
imagen

Ja hi ha guanyadors del sorteig de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Les persones escollides podran gaudir d’una visita turística a un dels municipis adherits a una campanya adreçada a dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics de Catalunya. 


Llegir més
imagen

El carrer del Balç, escenari de la gravació d’un videoclip 360º

El grup de punk rock bagenc No Matters va enregistrar ahir un videoclip al carrer medieval manresà. La gravació va anar a càrrec de la Casa de la Música, en el marc del seu programa de suport a la creació, i es va fer amb el sistema de gravació 360 graus.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa hereta “les cadires de la Rosita”, que a partir d’ara seran d’ús gratuït

Rosa Cases Trellisó, popularment coneguda com a la Rosita de les cadires, va morir el gener passat i en el seu testament va manifestar la voluntat de donar-les a la ciutat. El consistori va finalitzar el 13 de juny el tràmit administratiu d’acceptació d’aquest llegat.


Llegir més