Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

L’Ajuntament i Fira de Manresa signen un conveni per a la promoció i dinamització d'esdeveniments firals

El document ha estat rubricat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i pel president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa i president del comitè executiu de Fira de Manresa Fundació Privada, Pere CasalsLlegir més
imagen

Alumnes de l'escola Oms i de Prat coneixen el projecte Manresa 2022 per al seu treball de síntesi

Estudiants de segon d'ESO de l'escola Oms i de Prat dediquen una part del seu treball de síntesi a Manresa 2022. Avui han fet una visita a l'Espai 1522 i altres equipaments i han estat rebuts pel regidor de Turisme, Joan Calmet.

Llegir més
imagen

Arrenquen els treballs de conservació del portal barroc de l’antic col·legi de Sant Ignasi

L’actuació té un pressupost de 34.190 euros i consisteix en una actuació per consolidar els elements de la portalada de pedra, la porta de fusta i els elements metàl·lics.


Llegir més
imagen

Manresa s’adhereix a la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Actualment formen part de la campanya 33 municipis, l’objectiu de la qual és dinamitzar el comerç de proximitat. Es tracta de premiar les compres al barri antic amb butlletes que habiliten als clients a participar en el sorteig d‘un premi principal que consisteix en una estada a una de les poblacions participants. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta públicament el projecte de nous accessos i la nova etapa del Museu Comarcal

La nova sala polivalent de la planta baixa de l'antic Col·legi de Sant Ignasi va acollir ahir al vespre la presentació del projecte de nous accessos a l'edifici, una fase d'obres que començarà el proper dia 20, així com la nova etapa del Museu Comarcal. Hi van assistir l'alcalde, Valentí Junyent, i els regidors Marc Aloy, Joan Calmet i Anna Crespo.

Llegir més
imagen

La Torre Lluvià obrirà portes els diumenges i festius com a punt d’interpretació i difusió de l’Anella Verda

Aquest diumenge, 4 de juny, serà el primer festiu en què obrirà portes la Torre Lluvià, la casa modernista obra de l’arquitecte Ignasi Oms i Ponsa i situada en plena Anella Verda de la ciutat. L’objectiu és que l’equipament sigui un punt d’interpretació i difusió de l’Anella Verda i els seus espais més representatius. A les 11 hi haurà visites guiades i es podran veure exposicions permanents i la resta d’espais de la casa. Més endavant és previst anar ampliant l’activitat a la casa. 

Llegir més

Roda de premsa de presentació de l'obertura de la Torre Lluvià els diumenges

Dia: 31/05/2017
Hora: 4 de la tarda
Lloc: Torre Lluvià (Camí de Rajadell - Anella Verda)
Intervenen:

-Marc Aloy, regidor d'Urbanisme i Llicències

-Joan Calmet, regidor de Turisme

-Pol Huguet, regidor d'Entorn Natural

Llegir més
imagen

Presentació pública de la nova fase d’obres a l’antic Col·legi de Sant Ignasi, dijous al Museu Comarcal de Manresa

Com serà els nou accessos al Col·legi Sant Ignasi? Què es preveu per a la nova etapa del Museu Comarcal? Tots els detalls del projecte s'explicaran en un acte obert a la ciutadania, aquest proper dijous, 1 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala polivalent del Museu Comarcal de Manresa. Hi assistiran l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els regidors d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; Turisme, Joan Calmet; i Cultura, Anna Crespo.


Llegir més
imagen

Comença la construcció dels nous accessos a l’Antic Col·legi de Sant Ignasi i es treballa en una redefinició del Museu Comarcal

Durant el mes de juny començarà una nova fase d’obres al Museu Comarcal de Manresa: la construcció dels nous accessos des de la nova plaça on hi havia l’antiga església i la Sala Ciutat. Es construirà un nou volum exterior i es podrà accedir al claustre des de la nova plaça. Paral·lelament, Ajuntament i Generalitat treballen en la redefinició del Museu Comarcal.

 

Llegir més
imagen

ExpoBages-Ascensió celebra la cinquena edició al centre de Manresa penjant el cartell de complet

La fira omplirà el Passeig i principals carrers del centre, aquest cap de setmana, i s’estendrà cap al Centre Històric fins a la plaça Major. Nombroses empreses i entitats aprofitaran el cap de setmana per donar-se a conèixer i organitzar activitats de cara al públic.

Llegir més