Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa i Cardona signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament i per a la promoció turística

L’acord estableix diversos acords per a l’intercanvi d’informació, disseny de projectes, elaboració de productes i difusió turística de forma conjunta entre ambdós municipis.


Llegir més
imagen

Encara estan obertes les inscripcions per a participar a la 3a Marxa del Pelegrí

Les inscripcions per la marxa, que es farà el proper diumenge, 2 d’abril, es poden fer de manera anticipada a la web de Runedia i també presencialment a l’Oficina de Turisme de Manresa (Pl. Major, 10, telèfon 93 878 40 90). El preu de la inscripció anticipada és de10 euros (15 amb servei de transport); la inscripció el mateix dia, en canvi, és de 15 euros (20 amb transport). Els nascuts des del 2010 tindran entrada gratuïta prèvia inscripció.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament lliura els premis dels concursos d’Aparadors i d’Instagram de la Fira de l’Aixada

El regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet; i Jordi Puigarnau,  de l’empresa Viatges Caditravel, han lliurat avui els premis a Rosa Maria Puigdellívol de la Perfuferia Regina (millor aparador) i Maria Pilar Alquézar (millora fotografia).


Llegir més
imagen

Manresa es prepara per rebre la 3a Marxa del Pelegrí

La caminada popular tindrà lloc el proper 2 d'abril i farà un recorregut de 26 quilòmetres entre Montserrat i Manresa. Com a novetat, s’amplia el nombre de participants fins a 600, prèvia inscripció.


Llegir més
imagen

La delegació de l'Ajuntament de Manresa es reuneix amb agents turístics a Roma per presentar el projecte Manresa 2022 i visita la 'catedral' dels jesuïtes

La delegació manresana encapçalada pel regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, es va reunir dijous al matí amb el responsable d'una de les principals agències de turisme religiós i espiritual, Opera Romana Pellegrinaggi, i amb els representants turístics i polítics del govern català a Itàlia. A la tarda, va visitar l’Església del Gesù -considerada la 'catedral' dels jesuïtes a la capital italiana-, que acull una exposició temporal sobre el patrimoni ignasià de Manresa.

Llegir més
imagen

El Pare General dels jesuïtes al món, Arturo Sosa, es mostra molt receptiu pel projecte Manresa 2022

Valentí Junyent s’ha incorporat avui a la delegació de l’Ajuntament de Manresa que s’ha desplaçat aquesta setmana a Roma per presentar el projecte estratègic Manresa 2022. L'alcalde s'ha reunit amb el Pare General de la Companyia de Jesús, Arturo Sosa. El màxim dirigent dels jesuïtes al món ha conegut de primera mà el projecte manresà, que commemora els 500 anys de l'estada de Sant Ignasi a la ciutat, i hi ha mostrat un gran interès.

Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 desembarca a Roma amb una conferència sobre el pes de Manresa com a capital ignasiana

La presentació va tenir lloc dimecres al vespre a la Universitat Gregoriana i ha estat organitzada pel Centro di Spiritualità Ignaziana. En acabar l’acte, es va fer una sessió de treball amb agències de viatge i els turoperadors assistents. 

Llegir més
imagen

Manresa presentarà a Roma el projecte estratègic M2022 a la Companyia de Jesús i a agents turístics internacionals

L’alcalde de Manresa, el regidor Joan Calmet i personal tècnic municipal, juntament amb representants de la Cova i del Camí Ignasià, seran a Roma aquesta setmana. Els objectius del viatge són, per una banda, aconseguir suport institucional al projecte Manresa 2022 i que la mateixa Companyia de Jesús promogui a nivell internacional el turisme espiritual amb destí al Camí Ignasià i a Manresa i, per l’altra, contactar amb empreses rellevants del turisme internacional que tenen la seva central a la capital italiana.

Llegir més
imagen

Manresa comptabilitza una xifra superior als 60.000 visitants durant la Fira de l'Aixada 2017

Per primera vegada un estudi realitzat per la Fundació Universitària del Bages (FUB) situa la xifra d’afluència de visitants en una forquilla entre 59.657 i 71.684 visitants, dels qual el 57.3% són manresans i el 42,3% són persones foranes.

Llegir més

Roda de Premsa de balanç i valoració de la Fira de l'Aixada 2017

Dia: 03/03/2017
Hora: 10.30 H.
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa, Plaça Major 1
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa 

Marc Bernadich, professor de la UManresa 

Joan Orriols, Associació Manresa de Festa

Llegir més