Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Sorteig de dos caps de setmana a Manresa amb motiu de la Fira de l'Aixada

Els visitants al mercat medieval manresà podran participar al sorteig, que inclourà àpats, allotjament i visites guiades per la ciutat, amb la col·laboració d'empreses i establiments. Les butlletes per al sorteig es podran omplir a la plana de l'Om.

Llegir més
imagen

Aquest cap de setmana s'enceten els actes de la 20a edició de la Fira de l'Aixada

Durant dissabte i diumenge, la ciutat es guarnirà per donar la benvinguda a la Fira, que aquest any celebra els 20 anys ampliant espais a la Plaça Gispert i al carrer Vilanova i renovant alguns espectacles.

Llegir més
imagen

Demà, en directe des de la Plana de l'Om, “Islàndia”, el programa de RAC1 presentat per Albert Om

A partir de les 7 de la tarda i fins a 2/4 de 9 del vespre s’emetrà en directe. L’entrada és gratuïta.

Llegir més
imagen

Manresa rebrà 825.000 euros dels fons europeus FEDER per a continuar impulsant el projecte Manresa 2022

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, ho anunciat avui durant la seva visita a Manresa. Aquest ajut econòmic està adreçat a la protecció, el foment i el desenvolupament del patrimoni cultural de Manresa.


Llegir més

Presentació del projecte FEDER sobre patrimoni cultural a Manresa

Dia: 20/02/2017
Hora: 2/4 de 10 del matí
Lloc: Carrer del Balç (Accés per la baixada del Pòpul)
Intervenen:

-Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Marc Aloy, regidor de Planejament i Projectes Urbans

-Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes

-També hi asistiran el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer; la directora general d’Administració Local, Montserrat Mundi, i la director territorial de Governació a la Catalunya Central, Ivet Castaño. 

Llegir més
imagen

El programa de RAC1 "Islàndia", amb Albert Om, s'emetrà des de Manresa el dia de la Llum

L'espai dirigit i conduït per Albert Om s'emetrà en directe des de l'auditori de la Plana de l’Om a partir de les 7 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. L'entrada serà lliure.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament rep un estudi d'Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia que permetrà millorar l'estat i la senyalització de camins a l'entorn dels ramals de la Sèquia

L’estudi, encarregat per la Fundació Aigües de Manresa–Junta de la Sèquia a l’empresa Catemocions, respon al compromís que la Fundació va adquirir amb el projecte Manresa 2022, de realitzar un estudi de la zona de regadiu de Vallparadís i Viladordis, els espais més vinculats amb Sant Ignasi i alhora afavorir la millora dels camins periurbans de Manresa. L’Ajuntament considera que és un bon punt de partida per millorar la senyalització d’aquestes zones, i buscarà el finançament necessari, juntament amb la Junta de la Sèquia, per tirar-ho endavant.

Llegir més
imagen

Les Ametlles de la Llum s'actualitzen als gustos del segle XXI

La UManresa-FUB, els administradors de la Festa de la Llum d'aquest any, els pastissers artesans de la ciutat i la Fundació Alícia estan al darrere d’aquesta reformulació del producte, que es caracteritza per uns ingredients de proximitat, un treball artesanal i un preu assequible. Aquest migdia se n'ha fet la presentació.


Llegir més
imagen

34 persones participen en la caminada de Montserrat a Manresa seguint l’últim tram del Camí Ignasià

És un itinerari guiat de 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages i que està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya. La propera sortida es farà el diumenge 7 de maig.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament convoca un concurs públic per triar la imatge de "Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018"

Podrà participar-hi tothom qui ho vulgui, i el disseny ha de ser inèdit i original. El termini de presentació és de 15 dies a partir de la publicació de la convocatòria al BOP, que es farà efectiva d’aquí uns dies. El disseny guanyador tindrà un premi de 1.500 euros.

Llegir més