Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Èxit de participació en la 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa

La proposta va aplegar 34 participants que van fer el recorregut en 8 hores amb parades incloses.


Llegir més
imagen

La Festa Major consolida el seu esquema bàsic apostant per una extensa oferta musical

Es potencia l’activitat musical en diferents espais: La plana de l’Om proposa  l’actuació de diversos discjòqueis pel jovent. La plaça Porxada acollirà la ballaruga “Guateke”, amb èxits dels 80’s. I a la Plaça Europa i hi haurà més presència d’entitats com el Bon Hop de Swing, l’Associació de Balls Amics per la Salsa, etc.


Llegir més
imagen

Un grup de Miami arriba a Manresa com a punt final del seu pelegrinatge pel camí de sant Ignasi

Trenta-sis pelegrins han estat aquest cap de setmana a Manresa on han fet la visita a la Manresa ignasiana, fet que posa de relleu el creixent interès internacional per recórrer els passos que el sant va seguir fins arribar a la capital bagenca.


Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme organitza una jornada de familiarització per als comerciants i botiguers de la ciutat

Amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni manresà a través de la mirada dels turistes, per tal que els comerços puguin, si s’escau, oferir informació turística als clients. La proposta va comptar amb la participació de més de trenta persones de diferents associacions de Manresa.


Llegir més
imagen

La 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa torna aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l’últim tram del camí ignasià i que està previst que duri de 6 a 8 hores.


Llegir més
imagen

Els regidors Mireia Estefanell i Joan Calmet visiten Narbona per reprendre-hi la relació institucional

Estefanell i Calmet, en representació del consistori manresà, han estat convidats per l’Ajuntament de Narbona al Festival Música i Història de Jordi Savall per restablir unes relacions institucionals entre les dues ciutats que van començar els anys noranta.


Llegir més
imagen

Torna el cicle “Sons del Camí” amb quatre concerts on l'espiritualitat és el denominador comú i amb la cantant Lídia Pujol a la Cova

El primer recital, a càrrec  de Yerko Fuenzalida, es farà el dimecres 27 de juliol. L’endemà serà el torn de la formació Sur, i el divendres 29, el grup turc Lokma. Els tres concerts es faran al Parc de la Seu a les 22 hores i seran gratuïts. Tancarà el cicle l’actuació de Lídia Pujol & músics a la Cova el dissabte 30 de juliol.


Llegir més

Presentació del cicle de música contemplativa Sons del Camí 2016

Dia: 18/07/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala Sant Ignasi del Centre d’Espiritualitat de la Cova (Camí de la Cova s/n)
Intervenen:

-       Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa

-       Lluís Pagès, gerent de la Fundació La Cova

-       Albert Galbany, coordinador del cicle Sons del Camí

Llegir més
imagen

Turisme i Barris, últims Diàlegs de participació ciutadana

Aquesta setmana finalitzen els Diàlegs que, oberts a la participació de tots els ciutadans de Manresa, serviran per elaborar el Pla de Govern fins al 2019.


Llegir més
imagen

Les entitats i col·laboradors ja escalfen motors per "acollir" i desenvolupar la propera Festa Major

Una trentena de representants de Manresa es va reunir ahir per fer-se una fotografia de grup al costat del conjunt escultòric l’Acollida, a la Plaça Fius i Palà. Aquesta trobada és la primera activitat  de la nova edició de la festa que està acabant de perfilar els darrers serrells de la seva programació. 


Llegir més