Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Professors de la universitat brasilera UFABC (Universitat Federal d'ABC), a Santo André, prop de Sao Paulo, visiten Manresa

Se’ls ha donat a conèixer les activitats pedagògiques que es fan a les escoles sobre els valors de la pau i el respecte, el projecte Manresa 2022 i els espais turístics de la Manresa ignasiana.


Llegir més
imagen

El Consell d'Infants de Manresa celebra l'últim plenari i descobreix les plaques del Camí del respecte

Més de 400 alumnes de  5è i 6è de primària de les escoles de Manresa han celebrat avui l’acte de cloenda del curs 2015-2016 en el qual han treballat  l’educació en valors per millorar la ciutat i la convivència a través del respecte.


Llegir més
imagen

El patronat de Fira de Manresa aprova el nomenament d'Albert Tulleuda com a gerent

El nou responsable de Fira de Manresa s’incorporarà al càrrec el proper 1 de juliol. La creació del nou càrrec directiu reforçarà l’estructura de l’ens, amb l’objectiu de potenciar la dinamització de la ciutat i els projectes estratègics i turístics

Llegir més
imagen

El conseller Jordi Baiget visita l'Ajuntament i una ExpoBages Ascensió 2016 amb èxit de públic

El titular d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya va visitar dissabte passat  el Saló de Sessions de l’Ajuntament, i va signar, al despatx de l’alcalde Valentí Junyent, el Llibre d’Honor de la Ciutat.

 

Llegir més
imagen

Es fan públics els guanyadors del concurs d'Instagram de la 2a edició de la Marxa del Pelegrí

La imatge guanyadora mostra un grup d’excursionistes que entren a Manresa creuant el Pont Vell, amb el santuari de la Cova al fons. El premi és una abonament al Cube per a tot un mes.

 

Llegir més
imagen

La presidenta de la Diputació visita l'Ajuntament de Manresa i la Cova de Sant Ignasi

Mercè Conesa ha estat rebuda per l’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat  i ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.


Llegir més
imagen

El Bàsquet Manresa incorpora la imatge de "Manresa cor de Catalunya" a la seva equipació

El Bàsquet Manresa fa pinya amb la campanya de promoció de ciutat i acaba d'incorporar la imatge de "Manresa, cor de Catalunya", a la seva equipació. Aquest diumenge a la tarda, en el partit contra l'Unicaja de Màlaga, els jugadors van estrenar el cor identificatiu de la marca a la primera equipació, al camal del pantaló, així com el logo de "Manresa 2022", a la part del darrere. La cançó i la coreografia de la campanya "Et porto al cor" també es va poder en un dels temps morts del partit.


Llegir més
imagen

Èxit rotund de la segona edició de la Marxa del Pelegrí, de Montserrat a Manresa

Cansament però satisfacció i comentaris positius respecte l’organització, el recorregut, els avituallaments... Aquest és l’ambient que es vivia ahir al migdia al Museu Comarcal de Manresa, punt d’arribada de la segona edició de la Marxa del Pelegrí. La caminada que cobreix l’últim tram del camí ignasià, entre Montserrat i Manresa, va esgotar totes les places disponibles i es va celebrar sense cap incidència.


Llegir més
imagen

Tancades les inscripcions per participar en la Marxa del Pelegrí

Ahir a la tarda es va arribar al nombre màxim de participants que podia tenir la cursa aquest any. Així, seran 500 caminaires que prendran part, aquest diumenge, en aquesta prova popular que recorre l’últim tram del Camí Ignasià, entre Montserrat i Manresa.


Llegir més
imagen

Tot a punt per a la segona edició de la Marxa del Pelegrí, que diumenge que ve recorrerà l'últim tram del camí ignasià, entre Manresa i Montserrat

La marxa, de 24 quilòmetres, ja té prop de 300 inscrits. Com a novetat d’enguany, el transport a Montserrat serà en tren i cremallera, des de l’Estació d’Autobusos de Manresa.


Llegir més