Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Desplegament especial de l'Ajuntament per oferir informació turística durant la Fira Mediterrània del cap de setmana

El Quiosc de l’Arpa i un estand al Passeig Pere III tocant a la Muralla s’afegeixen aquest cap de setmana als punts turístics habituals de la ciutat, tot aprofitant el públic que omplirà els carrers per la Fira Mediterrània. 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa organitza una jornada de formació per a guies i informadors turístics

La jornada, que tindrà lloc el proper 10 d’octubre a l’Oller del Mas, servirà per posar de relleu el patrimoni turístic de Manresa per als professionals del sector, i serà presentat per Joan Calmet, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa.


Llegir més
imagen

Comencen quatre dies farcits d'activitats per conèixer el patrimoni de Manresa

A partir d’avui i fins diumenge dia 18 se celebraran a Manresa les Jornades Europees del Patrimoni, que inclouran una visita especial a La Pirelli i un espectacle poètic a la sala d’actes del Centre Cultural El Casino.

Llegir més
imagen

Recepció a l'Ajuntament de la Pubilla i l'Hereu de Manresa i de la Catalunya central

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb els regidors de Turisme i Festes, Joan Calmet, i de Cultura i Joventut, Anna Crespo, ha rebut aquest matí la Pubilla i l'Hereu de Manresa, conjuntament amb els joves que fins ara havien tingut aquests càrrecs, que ara són Hereu i Primera Dama de la Catalunya Central.

 

Llegir més
imagen

Quatre itineraris nous enceten aquest dilluns les populars Visites a la Manresa Desconeguda

Les esglésies enderrocades durant la Guerra Civil, l’institut Lluís de Peguera, els espais d’oci nocturn de principis del segle XX i la Casa Fàbregas de la plaça Major són els protagonistes de les visites als espais més recòndits de la nostra ciutat que comencen el dilluns 22 d’agost.


Llegir més
imagen

Èxit de participació en la 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa

La proposta va aplegar 34 participants que van fer el recorregut en 8 hores amb parades incloses.


Llegir més
imagen

La Festa Major consolida el seu esquema bàsic apostant per una extensa oferta musical

Es potencia l’activitat musical en diferents espais: La plana de l’Om proposa  l’actuació de diversos discjòqueis pel jovent. La plaça Porxada acollirà la ballaruga “Guateke”, amb èxits dels 80’s. I a la Plaça Europa i hi haurà més presència d’entitats com el Bon Hop de Swing, l’Associació de Balls Amics per la Salsa, etc.


Llegir més
imagen

Un grup de Miami arriba a Manresa com a punt final del seu pelegrinatge pel camí de sant Ignasi

Trenta-sis pelegrins han estat aquest cap de setmana a Manresa on han fet la visita a la Manresa ignasiana, fet que posa de relleu el creixent interès internacional per recórrer els passos que el sant va seguir fins arribar a la capital bagenca.


Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme organitza una jornada de familiarització per als comerciants i botiguers de la ciutat

Amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni manresà a través de la mirada dels turistes, per tal que els comerços puguin, si s’escau, oferir informació turística als clients. La proposta va comptar amb la participació de més de trenta persones de diferents associacions de Manresa.


Llegir més
imagen

La 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa torna aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l’últim tram del camí ignasià i que està previst que duri de 6 a 8 hores.


Llegir més