Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

L'Oficina de Turisme participa en el Saló de Turisme B-Travel per promocionar els atractius de la ciutat

Durant l’efemèride s’ha distribuït per primera vagada un nou fulletó amb informació turística de Manresa en quatre idiomes que recull els principals punts d’interès com: la Seu i el Carrer del Balç, la Manresa ignasiana, l’Anella Verda, el Parc de la Sèquia i la ruta dels cellers de la DO Pla de Bages.

Llegir més
imagen

Els participants en la primera Marxa del Pelegrí fan el ple i valoren positivament l'experiència

L’èxit de convocatòria i la bona acollida entre el públic són la millor garantia de continuïtat d’aquesta caminada entre Montserrat i Manresa, que ha nascut amb voluntat d’impulsar l’últim tram del Camí Ignasià i que forma part de les iniciatives que s’emmarquen dins el projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

El carrer del Balç acollirà una representació adaptada del musical “Els miserables”

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà els dies 25 i 26 d'abril, amb sis passis diaris i comptarà amb la participació d’una vuitantena d’actors i músics d’Esclat de Manresa i de les escoles de música de Sallent i Artés.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Neix la Marxa del Pelegrí, una caminada per impulsar l'últim tram del Camí Ignasià

Tindrà lloc el proper 19 d’abril i farà un recorregut de 24 quilòmetres entre Montserrat i Manresa. La caminada permetrà conèixer els paisatges i els espais patrimonials relacionats amb el pelegrí Sant Ignasi de Loiola.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme estarà al Mercat d'Escapades de Barcelona per vendre experiències turístiques manresanes

El mercat, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des d’aquest divendres 20 de març al diumenge 22, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Llegir més
imagen

El concurs de clicks medievals del carrer del Balç ja té guanyadors

L’exposició ha finalitzat amb un èxit rotund: 3.381 visitants, dels quals 1.735 han participat en el concurs de clicks amagats.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament comença un nova campanya de visites guiades a “Manresa, cor de Catalunya”

La primera visita es farà aquest dissabte 7 de març i la proposta consisteix en un itinerari pels llocs més emblemàtics de la ciutat que, a més, inclou, al final del recorregut,  la possibilitat de fer un tast de productes locals i vins de la DO Pla de Bages.

Llegir més
imagen

Últim cap de setmana per veure l'exposició dels clics de Playmobil al carrer del Balç

La mostra, que ha rebut un total d’uns 3.000 visitants des que es va inaugurar el passat 24 de febrer, arriba a la seva fi aquest diumenge 8 de març, data fins la qual encara es pot participar en el joc del “Clic amagat”.

Llegir més
imagen

Gairebé 2.000 persones han visitat l'exposició de cliks medievals al carrer del Balç

Coincidint amb la Fira de l’Aixada, l’exposició ha esdevingut un autèntic èxit i ha permès donar a conèixer el carrer medieval a moltes persones que mai no l’havien visitat. La mostra de clicks restarà oberta fins al proper diumenge, 8 de març.

Llegir més