Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

S'inauguren les activitats del Vi_suals.15 a la Plaça Sant Domènec i l'Espai Plana de l'Om

L’alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, i la comitiva que l’acompanyava han inaugurat aquest dissabte el festival que uneix art i vi  amb una visita a la Mostra d’art efímer urbà i a l’exposició de Foto Art Manresa “Pedra Seca” abans a una projecció de curts de Cine Club Manresa.

Llegir més
imagen

Comencen els treballs de rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou

Les obres de millora d’aquesta joia de l’arquitectura medieval s’han dividit en tres fases i durant els propers vuit mesos se’n faran les dues primeres, amb un pressupost de 600.121,78 euros, finançats principalment pel Pla Únic de D’Obres i Serveis de la Generalitatde Catalunya (PUOSC) i per la Xarxa de la Diputació de Barcelona.

Llegir més
imagen

Es lliuren els premis als guanyadors del concurs d'Instagram de la 1a Marxa del Pelegrí

Els tres primers classificats han rebut els obsequis de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

Llegir més
imagen

Manresa rep la visita de sis blocaires estrangers especialistes en viatges alternatius

Els viatgers, interessats en conèixer rutes de caire espiritual a la província de Barcelona, van visitar la Seu i la Cova de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

Manresa impulsa una xarxa de municipis i entitats que promogui el Camí Ignasià amb la vista posada al 2022

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha signat avui a Cervera el conveni per a la promoció del camí que subscriuran també Azpeitia, altres divuit poblacions catalanes i quatre entitats vinculades.

Llegir més
imagen

Els Miserables omplen de públic el carrer del Balç

Un total de 329 persones han gaudit de la representació basada en l’emblemàtica obra de Victor Hugo que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Llegir més
imagen

La restauració de la façana sud de la Basílica de la Seu rebrà aquest any una nova empenta

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Bisbat de Vic i l'Ajuntament de Manresa dedicaran de forma conjunta, aquest any 2015, 240.000 euros a restaurar la part més erosionada de la façana sud, a tocar del baptisteri.

Llegir més
imagen

Bon ritme de venda d'entrades per a la representació adaptada del musical "Els miserables" al carrer del Balç

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà aquest cap de setmana. Les entrades anticipades disponibles tenen un preu de 5 euros i es poden comprar per Internet o les taquilles del Kursaal.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en un blog trip per presentar i potenciar visites i experiències a Manresa

El blog trip, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha invitat 4 bloggers, que formen part de la comunitat de viatgers Minube, i que van estar ahir a Manresa per gaudir d’un programa de visites i activitats amb l’objectiu que després difonguin les seves impressions i experiències a través de les xarxes socials.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en el Saló de Turisme B-Travel per promocionar els atractius de la ciutat

Durant l’efemèride s’ha distribuït per primera vagada un nou fulletó amb informació turística de Manresa en quatre idiomes que recull els principals punts d’interès com: la Seu i el Carrer del Balç, la Manresa ignasiana, l’Anella Verda, el Parc de la Sèquia i la ruta dels cellers de la DO Pla de Bages.

Llegir més