Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

El Museu de Manresa acull una exposició sobre l’exhumació de les fosses comunes a Catalunya

La mostra “On són? 85 anys d’exhumacions de fosses comunes de la Guerra Civil a Catalunya” està organitzada per la Direcció General de Memòria Democràtica i la Direcció General de Difusió de la Generalitat i es podrà visitar des del 28 de setembre fins al 15 de novembre.

 

Llegir més
imagen

La quarta edició del festival de ‘land art’ Microscopies tindrà lloc entorn de la Séquia, entre el Parc Tecnològic i el Parc de l’Agulla

La iniciativa uneix art i natura amb l’exposició a l’aire lliure de 8 obres efímeres, dues accions artístiques i una escultura permanent, que firma l’artista visual Marc Sellarès Cots. Tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’agost, en el marc de la Festa Major de Manresa.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà aquest diumenge el pas de la segona etapa de “La Vuelta”

El pas de cursa es preveu entre les 15.15 i les 15.45 h. Les carreteres i carrers afectats són: C-16c al barri del Guix, N-141c (Pujada Roja), plaça Prat de la Riba, Ctra. de Vic, Muralla del Carme, Muralla Sant Domènec, Muralla Sant Francesc i C37z al barri del Xup. El trànsit per aquests carrers es tancarà a partir de les 14.25 h.

 

Llegir més
imagen

El programa de la Festa Major arribarà a casa de manresans i manresanes entre el 3 i l’11 d’agost

Se’n repartiran 37.000 exemplars als domicilis i també n’hi haurà de disponibles a l’Oficina de Turisme de Manresa i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La versió digital del programa ja es pot consultar a la web www.lafestamajor.cat.

Llegir més
imagen

La campanya 'Estima la Nit’ torna per Festa Major per prevenir agressions sexistes i consum de risc d’alcohol

S’instal·laran dos Punt Lila per atendre demandes sobre sexisme i LGTBI fòbia i un Punt Àngels de Nit des d’on es proporcionarà informació sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquestes punts es complementaran amb un grup d’Àngels de Nit que recorreran els carrers de la ciutat per detectar agressions sexistes i informar sobre consum d’alcohol i altres substàncies.

Llegir més
imagen

Sons del Camí es consolida com el festival de música d’estiu de Manresa

En aquesta desena edició, gairebé 1.300 persones han assistit als sis concerts programats als Jardins, al Santuari i a la Cova de Sant Ignasi, així com al Parc de la Seu. El concert de Joan Dausà va fer el ple amb totes les entrades exhaurides i amb la meitat d’espectadors vinguts de fora de Manresa i del Bages.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs de restauració de la Torre de Santa Caterina

L’objectiu és revertir les patologies que actualment afecten la torre i obrir-la al públic com a bé patrimonial visitable i com a lloc des d’on poder contemplar la ciutat. Les obres tenen una durada de 6 mesos i un cost de 246.233 euros, provinents dels fons Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) i d’una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat.

Llegir més
imagen

La 7a Festa del Tomàquet tanca amb èxit de vendes i participació

Més d’un miler de persones han passejat aquest matí pel Mercat del Tomàquet de Manresa, moment en què els productors han venut fins a 1.200 quilos de tomàquets. La Festa del Tomàquet ha comptat amb una elevada participació durant tota la setmana i ha atret, no només públic de Manresa i comarca, sinó també d’altres parts de Catalunya.

Llegir més
imagen

Tornen les visites a la Manresa Desconeguda per Festa Major

Els dies 24 i 25 d’agost es podran visitar diferents estances de l’Hospital de Sant Andreu i l’antiga església i convent de Sant Francesc.

Llegir més
imagen

La primera edició del Guirigall FM aterra a la Festa Major de Manresa amb Cala Vento com a cap de cartell

Els grups de música Cala Vento, Los Valientes, Mourn i Rockzone DJs actuaran la nit del dissabte 26 d’agost a la plaça Sant Domènec, en el que serà la primera edició del Guirigall FM. La música de Festa Major, però, també arribarà divendres 25, de la mà de la Cobla Orquestra Selvatana, amb concerts de tarda i nit, i de DJ de moda que faran ballar el públic a la Festa Cocotown.

Llegir més