Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa impulsa una xarxa de municipis i entitats que promogui el Camí Ignasià amb la vista posada al 2022

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha signat avui a Cervera el conveni per a la promoció del camí que subscriuran també Azpeitia, altres divuit poblacions catalanes i quatre entitats vinculades.

Llegir més
imagen

Els Miserables omplen de públic el carrer del Balç

Un total de 329 persones han gaudit de la representació basada en l’emblemàtica obra de Victor Hugo que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Llegir més
imagen

La restauració de la façana sud de la Basílica de la Seu rebrà aquest any una nova empenta

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Bisbat de Vic i l'Ajuntament de Manresa dedicaran de forma conjunta, aquest any 2015, 240.000 euros a restaurar la part més erosionada de la façana sud, a tocar del baptisteri.

Llegir més
imagen

Bon ritme de venda d'entrades per a la representació adaptada del musical "Els miserables" al carrer del Balç

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà aquest cap de setmana. Les entrades anticipades disponibles tenen un preu de 5 euros i es poden comprar per Internet o les taquilles del Kursaal.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en un blog trip per presentar i potenciar visites i experiències a Manresa

El blog trip, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha invitat 4 bloggers, que formen part de la comunitat de viatgers Minube, i que van estar ahir a Manresa per gaudir d’un programa de visites i activitats amb l’objectiu que després difonguin les seves impressions i experiències a través de les xarxes socials.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en el Saló de Turisme B-Travel per promocionar els atractius de la ciutat

Durant l’efemèride s’ha distribuït per primera vagada un nou fulletó amb informació turística de Manresa en quatre idiomes que recull els principals punts d’interès com: la Seu i el Carrer del Balç, la Manresa ignasiana, l’Anella Verda, el Parc de la Sèquia i la ruta dels cellers de la DO Pla de Bages.

Llegir més
imagen

Els participants en la primera Marxa del Pelegrí fan el ple i valoren positivament l'experiència

L’èxit de convocatòria i la bona acollida entre el públic són la millor garantia de continuïtat d’aquesta caminada entre Montserrat i Manresa, que ha nascut amb voluntat d’impulsar l’últim tram del Camí Ignasià i que forma part de les iniciatives que s’emmarquen dins el projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

El carrer del Balç acollirà una representació adaptada del musical “Els miserables”

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà els dies 25 i 26 d'abril, amb sis passis diaris i comptarà amb la participació d’una vuitantena d’actors i músics d’Esclat de Manresa i de les escoles de música de Sallent i Artés.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Neix la Marxa del Pelegrí, una caminada per impulsar l'últim tram del Camí Ignasià

Tindrà lloc el proper 19 d’abril i farà un recorregut de 24 quilòmetres entre Montserrat i Manresa. La caminada permetrà conèixer els paisatges i els espais patrimonials relacionats amb el pelegrí Sant Ignasi de Loiola.

Llegir més