Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

S’obren noves inscripcions per fer la visita “Hora 20.22”, amb l’objectiu de promoure el projecte Manresa 2022

La proposta és gratuïta i ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i inclou també algunes sorpreses i un tast gastronòmic final. Després de l’èxit de la iniciativa impulsada a finals de l’any passat,  s’han programat noves visites per als dies 25 de gener; 1,8 i 15 de febrer; i 1,8,15 i 22 de març.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa signa dos convenis amb el Bisbat de Vic per a la difusió turística de la basílica de la Seu

Els acords, signats per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el rector de la Basílica de la Seu, Jean Hakolimana, atorguen al Bisbat de Vic dues subvencions per un total de 58.800 euros. 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la Fundació la Cova per promocionar el Centre d’Espiritualitat i el Camí Ignasià

L’acord, signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director executiu de la Cova Sant Ignasi, Lluís Pagès, atorga a l’entitat una subvenció de 8.800 euros.

Llegir més
imagen

Els jocs de taula tradicionals, eix temàtic de la 33a edició del Campi qui Jugui

El Saló de la Infància i la Joventut se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, al Complex del Vell Congost, amb més d’una trentena d’activitats ideades perquè els infants i famílies de la Catalunya Central gaudeixin un any  més d’aquesta cita ineludible en el calendari nadalenc.

 

Llegir més
imagen

El proper diumenge es presenta "Art als murs de Manresa", un itinerari cultural i artístic pels carrers del Centre Històric

Durant el recorregut, organitzat per l’Ajuntament i la Fundació Turisme i Fires de Manresa i que té l’objectiu de promoure l’art urbà i l’apropiació social de l’espai públic com a escenari d’expressions artístiques, s’observaran i comentaran una bona part dels murals que es poden trobar al Centre Històric. Es farà els diumenges 25 de novembre i 2 de desembre, i el punt de sortida serà l’Espai Manresa 1522, a les 11 del matí.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa lliura els diplomes als establiments participants al programa "Welcome!" per promoure el turisme

El programa consisteix en la creació d’una xarxa de col·laboració entre Manresa Turisme i diversos establiments. Els comerços que hi participen disposen d’un vinil acreditatiu i ofereixen informació relacionada amb les activitats de Manresa Turisme.

Llegir més
imagen

Manresa torna a participar en la nova edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

L’Auditori de la Plana de l’Om projectarà el dimarts 20 de novembre, a les 19.30h, la pel·lícula “Silenci”, del director nord-americà Martin Scorsese.  L’acte s’emmarca dins el projecte Manresa 2022 i compta amb la  col·laboració de Cineclub Manresa.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà aquest cap de setmana el Fòrum Auriga, l’única trobada sobre el món antic de la cultura catalana

La trobada interdisciplinària del món antic de la cultura catalana se celebra cada any a la ciutat que acull la capitalitat cultural. Enguany es farà a Manresa el dissabte 10 i diumenge 11 de novembre, amb professionals vinculats al llegat grecoromà de Catalunya, tant de l'àmbit acadèmic com divulgatiu i pertanyents a diferents disciplines, com l’arqueologia, el turisme, la filologia o la museologia. Ja hi ha una setantena d’inscrits.

Llegir més
imagen

Dimarts vinent es farà un col·loqui per presentar "Els sabors del Bages", un número especial de la revista CUINA sobre la gastronomia i el turisme del Bages

Durant l’acte també hi haurà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages i una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic. Es realitzarà a partir de les 7 de la tarda a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa.

Llegir més
imagen

El passatge del terror del carrer del Balç torna aquest cap de setmana

El preu únic de les entrades és de 5€ i es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Manresa turisme www.manresaturisme.cat i presencialment al carrer del Balç fins diumenge de 10 a 14 hores.

Llegir més