Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

La basílica de la Seu reforça la seva aposta turística amb reformes al punt d’acollida, un nou audiovisual i elements de merxandatge

Aquest migdia ha tingut lloc, a la Seu, l’acte de presentació de diverses novetats per millorar l’atenció turística de la basílica. Gràcies a un ajut de 50.000 euros concedit per la Diputació de Barcelona, que ha estat gestionat per l’Ajuntament de Manresa, la basílica ha pogut tirar endavant millores en el punt d’acollida, fer un nou audiovisual de 9 minuts, en 4 llengües, millorar sistemes de seguretat i crear nous productes  de marxandatge.


Llegir més

Acte d'estrena del nou rètol icònic i identificatiu a la façana monumental

Dia: 19/02/2019
Hora: 16.30 h.
Lloc: Entrada de Manresa - A la falda del Pont Vell
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Neus Comellas, regidora de Projecció de Ciutat i Festes

Llegir més
imagen

El director del diari francès La Croix es passeja per la Manresa ignasiana

Guillaume Gouvert, va ser dissabte a la capital del Bages i acompanyat per una guia de l’Oficina de Turisme de Manresa va conèixer els principals atractius patrimonials i les línies estratègiques del projecte de ciutat de Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Manresa rep la distinció de Ciutat amb Caràcter i acull l’acte de lliurament dels diplomes

La Sala Gòtica de la basílica de la Seu ha acollit aquest migdia l’acte de lliurament dels distintius  Ciutats i Viles amb Caràcter, que han estat atorgats a Manresa, Montblanc i Solsona; i dotze Pobles amb Encant per a Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll. Hi ha assistit la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i l’alcalde Valentí Junyent. En el marc de l’Any del Turisme Cultural, l’Agència Catalana de Turisme té com a objectiu seguir posant en valor el patrimoni cultural català a través d’aquestes marques

Llegir més
imagen

Tret de sortida a la segona edició del programa Welcome! per a promoure el turisme des del comerç local

Aquest diumenge es va fer la primera formació de l’any amb una visita a l’Oller del Mas per donar a conèixer el funcionament de dos sectors turístics a l’alça: l’enoturisme i l’oleoturisme.

Llegir més
imagen

Exhaurides les places per gaudir de la visita "Hora 20.22" i conèixer el projecte Manresa 2022

Novament, aquesta aposta turística i cultural ha obtingut una molt bona resposta de la ciutadania, i en pocs dies s’han esgotat totes les places per a les visites de febrer i març. La visita “Hora 20.22” ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de Manresa, com la Seu, el carrer del Balç, o l’Espai 1522, i inclou l’explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

Llegir més
imagen

Manresa presenta la 22a edició d’una Fira de l’Aixada amb espectacles renovats i redefinició d’espais escènics

La 22a edició del certamen medieval, que se celebra els dies 23 i 24 de febrer,  incorpora nous espectacles, deixa d’utilitzar la plaça Milcentenari, potencia la plaça Gispert  i recupera la plaça Serarols. Com en alguns actes la festa major d’estiu passada, una empresa comptarà les persones assistents a la Fira de l’Aixada seguint la petjada dels telèfons mòbils.

 

Llegir més
imagen

Tot a punt per a una Festa de la Llum 2019 que amplifica la idea de Manresa com a ciutat de concòrdia

Manresa ofereix, del 15 de febrer al 10 de març, una àmplia programació amb una setantena d’actes per a tots els públics.  La cargolada “Cargols de la Llum” a Sant Domènec, la inauguració d’un  Itinerari Botànic al Parc de Puigterrà, o Espais de Concòrdia -un espectacular acte de so i llum  de grans dimensions sobre la Muralla del Carme-, són algunes de les noves propostes que s’incorporen a la Festa de la Llum, que difon la idea de Manresa com ciutat de concòrdia.

 

Llegir més
imagen

Encara queden places per gaudir de la visita ignasiana "Hora 20.22" i conèixer el projecte Manresa 2022

Davant l’èxit i la gran acollida que va tenir per part del públic assistent i la demanda de la ciutadania que es va quedar sense plaça, s’han programat noves sessions per aquest primer trimestre de 2019 pels divendres dies 1, 8 i 15 de febrer; i 1, 8, 15 i 22 de març. Les entrades, que són gratuïtes, es poden obtenir a l’Oficina de Turisme (plaça Major, 10) o a través de la web www.manresaturisme.cat. La visita “Hora 20.22” ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç, o l’Espai 1522, i inclou l’explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

Llegir més
imagen

Presenten el pla que ha de guiar l’estratègia turística de Manresa els pròxims anys

El Pla de Màrqueting Turístic de Manresa, elaborat al llarg del 2018 amb el suport de la Diputació de Barcelona i que s'ha presentat al migdia a l'Auditori de la Plana de l'Om, té com objectius principals dotar la ciutat dels equipaments i l’organització necessària per atraure turistes, potenciar l’enfortiment de les empreses del territori, consolidar el posicionament de la ciutat com a destinació turística i potenciar l’atracció de visitants. A la tarda, en el mateix escenari, s'ha presentat també el Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya 2018-2022.

Llegir més