Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de blau dilluns vinent pel Dia Internacional de l'Educació Social

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya que enguany vol posar en valor el treball que desenvolupa el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

Llegir més
imagen

Manresa se suma al Dia de la Salut Mental amb actes que s’allargaran tot el mes d’octubre

Amb el lema ‘La salut mental és cosa de tothom’, entitats i institucions del territori impulsen diversos actes amb l’objectiu de sensibilitzar l'opinió pública sobre la salut mental i el seu impacte en les persones, les famílies i la comunitat. L’acte institucional de Manresa, organitzat per les entitats de la Taula de la Salut Mental, tindrà lloc a Sant Domènec a les 12 del migdia.

Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb un acte institucional i tot un mes d’activitats

El lliurament del Premi del Consell Municipal de Gent Gran i l’obertura de les Aules de les Persones Grans centraran l’acte institucional, que tindrà lloc el 2 d’octubre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. Amb motiu de la commemoració, el mateix Ajuntament i diverses entitats han programat prop d’una trentena d’activitats des de finals de setembre fins a finals d’octubre.

Llegir més
imagen

El Banc de les Bones Pràctiques dels Governs Locals reconeix els projectes municipals ‘Mou-Teatre’ i ‘Manresa, Ciutat Àgora’

El projecte "MOU-TEatre. Arts escèniques, inclusió i transformació social" té com a objectiu treballar, a través del teatre, sobre les desigualtats i problemàtiques amb les quals es troben diferents col·lectius per afavorir-ne la seva inclusió i transformació social. “Manresa, Ciutat Àgora” és una plataforma digital que recull i ordena els continguts culturals, humanístics i científics que s’han fet a Manresa en forma de col·loquis i xerrades durant els darrers anys.

 

Llegir més
imagen

El servei municipal de mediació va intervenir en 128 casos per afavorir la convivència ciutadana durant el 2022

El servei d’intermediació i treball comunitari de l’Ajuntament de Manresa que treballa per la millora i la convivència ciutadana a la ciutat va atendre durant el 2022 un total de 292 persones per diferents problemàtiques i conflictes entre veïns que afectaven indirectament un total de 1.464 persones.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa recorda els consells preventius per un nou episodi de calor

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Manresa comunica que la Generalitat de Catalunya ha informat que demà es preveu un nou episodi de calor molt intensa que afectarà a la Catalunya Central. El consistori demana precaució especialment en l’atenció a la gent gran i les persones més vulnerables i recorda els refugis climàtics a la ciutat a disposició de la ciutadania. L'Ajuntament informa que hi ha en funcionament un centenar de fonts a la ciutat.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa lliura els diplomes a l’alumnat del projecte Tast d’Oficis +16

El regidor d’Ocupació i la regidora de Joventut entreguen els diplomes als participants del projecte per tal de certificar l’assistència  i posar en valor  els procés formatiu que han fet els joves.


Llegir més
imagen

Manresa penja la bandera irisada al balcó de l’Ajuntament i estrena mural reivindicatiu amb motiu del Dia de l’Orgull

Els colors de l’arc de Sant Martí també arribaran avui als bancs de la plaça Icària en el marc d’una activitat organitzada pel consistori a través de Manresa Jove.

Llegir més
imagen

La Plana de l'Om acollirà una exposició sobre alopècia femenina per foragitar-ne el tabú

La Júlia, la Mari Carmen, l’Elisabet, la Lídia i la Núria són les protagonistes de l’exposició fotogràfica que a mitjans de juny es podrà veure a la Plana de l’Om. La mostra reivindica de forma positiva la figura de les dones que han perdut els cabells.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa millora l'accessibilitat de la pàgina web a persones amb discapacitat

El web municipal incorpora una eina que facilita la navegació i la cerca d’informació a persones amb disminució o falta de visió, amb disminució o falta de mobilitat en mans i braços o amb discapacitat cognitiva.

Llegir més