Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

L'Ajuntament manté les targetes alimentàries durant el mes de setembre

Les targetes alimentàries tenen per objectiu atendre els infants de Manresa en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.


Llegir més
imagen

L'activitat al Centre Cívic de les Escodines no s'atura durant l'estiu

Cinquanta nens d’entre 3 i 16 anys assisteixen cada dia a a la tarda al casal d’estiu del barri de les Escodines on fan activitats de lleure i berenen. Ahir van rebre la visita, i el cop de mà, de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Cots signen un conveni per la continuïtat del programa 'Fem de tiets'

Se signa un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Cots que formalitza que els infants dels centres residencials, que la fundació té a Manresa, puguin continuar ser acollits puntualment per famílies voluntàries als caps de setmana, en el marc del programa 'Fem de tiets'.Llegir més
imagen

L'Ajuntament manté tres centres oberts municipals durant l'estiu i posa en marxa les targetes alimentàries

Les targetes alimentàries i les activitats d’educació i lleure a tres centres oberts municipals durant l’estiu tenen per objectiu atendre els infants en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.


Llegir més
imagen

Manresa renova el projecte Entre Tothom, que ja ha facilitat la participació en entitats de més de 800 usuaris de Serveis Socials

Ideat i finançat per l’Ajuntament de Manresa i gestionat per la Fundació Apip-Acam, el projecte Entre Tothom ha facilitat, des de la seva creació al 2012, la participació de vuit-cents usuaris de Serveis Socials en entitats de la ciutat.

 

Llegir més

Balanç i renovació del projecte Entre Tothom

Dia: 25/07/2016
Hora: 10 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

- Àngels Santolària, regidora d’Acció Social i Cooperació

- Natxo Pardo, director Àmbit Social de la Fundació Apip-Acam

Llegir més

Acte de signatura del nou Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social

Dia: 18/07/2016
Hora: 19.00 h
Lloc: Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa
Intervenen:

- Valentí Junyent, alcalde de Manresa

- Representants de les organitzacions econòmiques, socials i polítiques que subscriuran el Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social de Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament renova el suport al projecte "Font Solidària" i a la Biblioteca de la Font dels Capellans

L’acte de signatura del conveni ha tingut lloc aquest migdia i ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. 


Llegir més
imagen

Trobada a l'Ajuntament de Manresa amb els responsables de Serveis Socials de la Generalitat

El secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha fet una visita a l’Ajuntament de Manresa, on s’ha reunit amb la Tinent d’Alcalde Mireia Estefanell i la regidora Àngels Santolària, a banda de personal tècnic, per tal d’interessar-se per la situació dels serveis socials a la ciutat i comentar l’elaboració del pla estratègics de Serveis Socials de la Generalitat.


Llegir més
imagen

La Volta Solidària a Espanya per les malalties minoritàries fa parada a Manresa

Dos esportistes amb deficiència visual, Marcos Bajo i Minerva González,  donen una volta al país corrent –combinat amb trams en bicicleta- per animar a practicar esport saludable, eliminar les barreres socials i acostar a la població a la realitat dels pacients i familiars de les malalties minoritàries.Llegir més