Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

L'Ajuntament renova el suport al projecte "Font Solidària" i a la Biblioteca de la Font dels Capellans

L’acte de signatura del conveni ha tingut lloc aquest migdia i ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. 


Llegir més
imagen

Trobada a l'Ajuntament de Manresa amb els responsables de Serveis Socials de la Generalitat

El secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha fet una visita a l’Ajuntament de Manresa, on s’ha reunit amb la Tinent d’Alcalde Mireia Estefanell i la regidora Àngels Santolària, a banda de personal tècnic, per tal d’interessar-se per la situació dels serveis socials a la ciutat i comentar l’elaboració del pla estratègics de Serveis Socials de la Generalitat.


Llegir més
imagen

La Volta Solidària a Espanya per les malalties minoritàries fa parada a Manresa

Dos esportistes amb deficiència visual, Marcos Bajo i Minerva González,  donen una volta al país corrent –combinat amb trams en bicicleta- per animar a practicar esport saludable, eliminar les barreres socials i acostar a la població a la realitat dels pacients i familiars de les malalties minoritàries.Llegir més
imagen

Manresa celebra aquest dissabte la primera mostra d'Economia Social i Solidària

Tindrà lloc a partir de les 11 del matí a la Plaça Sant Domènec i amb l’objectiu de posar en valor de tot el potencial del Bages en aquest sector. La jornada tindrà com convidat especial l’economista i activista Arcadi Oliveres.


Llegir més

Presentació projecte "Entrelligams"

Dia: 20/05/2016
Hora: 3 de la tarda
Lloc: Taller Coloma (Ctra Berga-Solsona, km 5 - Avià)
Intervenen:

-Míriam Ponsa, dissenyadora

-Antònia Casellas, profesora de l'Escola d'Art de Manresa

-Tanit Plana, fotògrafa

-Representants del Taller Coloma, el Taller Borinot Gràfic i Cotó Roig

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa incorpora dos nous habitatges per a l'allotjament temporal de persones en situacions d'emergència social

Manresa disposava fins ara de dos pisos per a situacions d’emergència social, és a dir, on poden ubicar-se de manera immediata i residir temporalment persones o famílies que, per circumstàncies sobtades (incendis, esfondraments, etc), hagin de deixar casa seva. L’Ajuntament ha arrendat dos habitatges més, al barri de Cal Gravat, per garantir la resposta adequada a les necessitats fruit d’aquests casos d’emergència social. 


Llegir més
imagen

Se suspèn la representació de "Murs", que s'havia de fer demà

Motius de salut d’una de les protagonistes de l’obra de teatre social fa impossible la representació prevista a la Sala Els Carlins.


Llegir més
imagen

La consellera Bassa visita l'Ajuntament i les obres d'ampliació de la Residència Sant Andreu de Manresa

La titular de Treball, Afers Socials i Famílies ha estat rebuda per l’alcalde Valentí Junyent i regidors de l’equip de govern municipal. La consellera ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha visitat el Saló de Sessions.


Llegir més
imagen

Xerrada sobre convivència veïnal i gestió de les comunitats de veïns, dimecres que ve a La Font

És la tercera d'una tanda de sessions informatives per treballar aspectes organitzatius i legals, problemes de convivència o aspectes de mediació en comunitats de veïns. Les primeres es van fer al Xup i a la Balconada


Llegir més