Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

La consellera Bassa visita l'Ajuntament i les obres d'ampliació de la Residència Sant Andreu de Manresa

La titular de Treball, Afers Socials i Famílies ha estat rebuda per l’alcalde Valentí Junyent i regidors de l’equip de govern municipal. La consellera ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha visitat el Saló de Sessions.


Llegir més
imagen

Xerrada sobre convivència veïnal i gestió de les comunitats de veïns, dimecres que ve a La Font

És la tercera d'una tanda de sessions informatives per treballar aspectes organitzatius i legals, problemes de convivència o aspectes de mediació en comunitats de veïns. Les primeres es van fer al Xup i a la Balconada


Llegir més
imagen

Dimecres comença un cicle de sessions informatives sobre impostos i novetats legislatives

Es tracta de quatre sessions que van adreçades a responsables i membres d’entitats i associacions de Manresa i comarca i que abordaran temes com la Declaració 347, l’impost de societats, la nova Llei del voluntariat i la Llei de transparència.


Llegir més
imagen

La Clínica Dental Sara Bureu recull una vuitantena de productes pels centres oberts municipals

L’acció s’ha fet durant els mesos de desembre i principis de gener i s’han recollit joguets, material escolar, productes alimentaris i d’higiene personal.


Llegir més
imagen

Serveis Socials de l'Ajuntament estrena millores en el sistema de primera acollida i inicia un projecte de treball en grups

Novetats a Serveis Socials de l’Ajuntament a partir d’aquest mes de gener, en dues direccions. D’una banda, s’estrenen canvis en el sistema de primera acollida, per reduir el temps d’espera de la primera atenció i fer un cribatge ràpid de les necessitats socials per agilitar la resposta a donar. D’altra banda, s’ha estrenat també un treball que va més enllà de l’atenció individualitzada i proposa una atenció en grups.


Llegir més

Presentació de les millores en el sistema de primera acollida i de seguiment social dels Serveis Socials municipals.

Dia: 27/01/2016
Hora: 12 del migdia
Lloc: Centre de Serveis Socials (Carrer de la Canal, 6 1r – Al costat del mercat Puigmercadal)
Intervenen:

-Mercè Rosich, regidora d’Acció Social i Cooperació

-Josefina Ramírez, cap de secció de Serveis Socials

-Eva Sisó, cap d’Unitat d’Equips Bàsics de Serveis Socials

-Rafi González, cap d’Unitat de Serveis Específics Especialitzats

Llegir més
imagen

El regidor d'Habitatge es reuneix amb Generalitat i Diputació per sumar esforços en el desplegament de la política municipal d'habitatge

Antoni Llobet s’ha reunit avui amb el director de l’Agència d’Habitatge de Catalunya i amb el diputat d’Urbanisme i Habitatge per avançar en l’aplicació  de la Llei 24/2015 i en l’ampliació del parc d’habitatge social, entre d’altres qüestions.

Llegir més
imagen

Èxit de la campanya de recollida de joguines de Mutua Universal

Els joguets, que van destinats als centres oberts municipals, van ser lliurats per l’entitat als Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa, encapçalats per la regidora Mercè Rosich, que en gestionarà el repartiment.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita les residències de Manresa per felicitar el Nadal a les persones grans de la ciutat

Valentí Junyent ha iniciat aquest matí la tradicional ronda de visites nadalenques a les quals ha anat acompanyat per la regidora d'Acció Social i Cooperació, Mercè Rosich.  Llegir més